Oppo F11 Pro se pochlubí bezrámečkovým displejem bez výřezu

2× aktualizováno
Oppo F11 Pro se pochlubí bezrámečkovým displejem bez výřezu
Fotografie: Oppo
  • Výrobce použije snímač Sony IMX586, nebo Samsung ISOCELL GM1
  • Výrobce představí takřka bezrámečkový displej bez výřezu
  • Mechanická výsuvná kamerka bude pravděpodobně vycentrována na střed

Aktualizováno 15. 2. 2019

Chystané Oppo F11 Pro se kromě výsuvné kamerky pochlubí rovněž takřka bezrámečkovým displejem bez výřezu. Oficiální video na YouTube či příspěvek na Twitteru tyto informace potvrzují. Na konci videa si můžeme lépe prohlédnout dvě barevné varianty s označením Thunder Black a Aurora Green.

Bezrámečkový displej v twitterovém příspěvku Oppo nazvalo jako „Panoramic Screen“ a doplnilo o upravenou říkanku „Růže jsou rudé...“ zakončenou rozloučením s výřezem.

Aktualizováno 14. 2. 2019

Oppo F11 Pro se 48megapixelovým fotoaparátem bude podle dostupných informací hodně spoléhat na design. Dnes unikly na internet dvě barevné varianty, na které se nyní můžeme podívat. Z obrázků také vyplývá, že čtečka otisků prstů zůstane na zadní straně.

Oppo F11 Pro

Původní informace z 13. 2. 2019

Oppo si pro nás kromě prvního smartphonu s 32megapixelovou selfie kamerkou připravuje také zajímavý model Oppo F11 Pro, který má být osazen senzorem s rozlišením 48 megapixelů. Před několika dny se na internetu objevil render možné podoby chystaného smartphonu a dnes Oppo vydalo krátký oficiální video teaser. A nebylo by to snad ani Oppo, kdybychom i zde neměli mechanicky výsuvnou kamerku, která bude tentokrát pravděpodobně umístěná uprostřed. Video odkazuje na schopnost telefonu vyfotit úžasné portréty i za špatného osvětlení.

Přítomnost 48megapixelového fotoaparátu znamená, že výrobce sáhne buď po snímači Sony IMX586, nebo Samsung ISOCELL GM1. Pokud render odpovídá vzhledu zařízení, budou na zadní straně umístěny další dva fotoaparáty. Podle dostupných informací by se měl v telefonu nacházet také výkonný čipset od Snapdragonu doplněný o 6 GB operační paměti a 128GB úložiště. O datu oznámení nebo bližších specifikacích bohužel zatím nic dalšího nevíme, předpokládáme však, že nebude trvat dlouho, než Oppo odhalí další informace.

Oppo F11 Pro