Chystaná vlajková loď Oppo Find Z obdrží Snapdragon 855 a nabíjení 50 W Super VOOC

3
Chystaná vlajková loď Oppo Find Z obdrží Snapdragon 855 a nabíjení 50 W Super VOOC
  • V telefonu by se měl objevit senzor s 10násobným hybridním přiblížením
  • Inovovaná čtečka otisků prstů v displeji by měla rozpoznat až dva prsty najednou

Úřad Evropské unie pro duševní vlastnictví (EUIPO) potvrzuje, že nástupce loňské vlajkové lodi Oppo Find X dostane označení Oppo Find Z. Z technického vybavení se můžeme těšit na Snapdraogn 855, který podporuje modem Qualcomm X50 a umožňuje tedy plnou podporu sítí páté generace.

Oppo Find Z

V telefonu by se měl objevit také nový senzor s 10násobným hybridním přiblížením (z toho 5násobný optický zoom) a značně vylepšená čtečka otisků prstů integrovaná v displeji. Ta bude schopna snímat mnohonásobně větší plochu, než tomu bylo u modelů Oppo doposud. Inovovaná čtečka navíc dokáže rozpoznat až dva prsty najednou.

Jeden ze tří senzorů fotoaparátu má disponovat technologií 3D time-of-flight s podporou rozšířené reality. Nabíjení by mělo probíhat opravdu bleskově, a to za pomoci Super VOOC s úctyhodným výkonem až 50 W. Představení Oppo Find Z se bohužel na veletrhu MWC 2019 pravděpodobně nedočkáme, a na bližší informace si tak zatím musíme počkat.

Diskuze ke článku
Bobek ????
50 wattů nabíjení, tak to dostane baterie sakra čočku.
CrazyFalcon
CrazyFalcon
Oppo nebo Vivo vždy vymyslí a udělají něco nového a zajímavého, ale velcí výrobci to využijou až za cca 2 až 3 roky. Což je celkem škoda :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze