Android dostal herní palce v drsné reklamě na Xperii Play (video)

6

Na internetu se dnes objevila reklama, která poněkud drsnějším způsobem prezentuje připravovanou herní Xperii Play od Sony Ericssonu. Podívejte se, jak se snaží zaujmout.

Tip: přečtěte si také souhrnný článek o nové herní Xperii Play

Asi už téměř nikdo nepochybuje, že Sony Ericsson už příští neděli 13. února v předvečer barcelonského Mobile World Congressu 2011 představí herní telefon s označením Xperia Play. Ta v sobě zkombinuje dotykový displej, výkonný hardware a hlavně dlouho očekávaný herní gamepad, který převezme od některých modelů Sony PSP. Více informací včetně kompletních technických specifikací a několika živých videií a fotografií se o ní dozvíte v tomto souhrnném článku.

Čtěte: Android 3.0 Honeycomb: velký průvodce novinkami

Lidem z Norského serveru droidnytt.no se podařilo "odchytit" video, které na youtube uniklo Sony Ericssonu. Jedná se o televizní reklamní spot, který poněkud strašidelným způsobem prezentuje právě výše zmiňovanou herní Xperii Play. Dějství krátkého klipu se odehrává kdesi v Asii, kde se v jednom z tamních pochybných podniků odehrává podivná chirurgická operace.

Některé z prvních živých fotografií očekávané Xperie Play

Pod nůžky neznámého může se dostane Android v životní velikosti, kterému následně na obě ruce přišije palce. Následuje přechod na Xperii Play. Kromě ní na obrazovce běží nápis, který v překladu znamená, že je Android připraven na hraní, což je analogicky spojeno se službou Sony PlayStaion Suite, díky které budou Play Station hry dostupné pro všechny zařízení s Androidem. Nyní se už ale podívejte na slibované HD (720p) video:

Video - reklamní spot

Zdroje: engadget.com, blog.se-nse.net

Diskuze ke článku
Frodo
Konečne nejaká kreatívna reklama, zábavný, trošku dark :D
Som zvedavý aký ten playmobil bude, koľko hry v tom budú, a koľko v android markete presne na Play sa dajú kúpiť.
Kedy to predstavia? Cenu vie niekto?
macko
Já to vím tak, že 13.února bude představen tenhle mobil, ale to nevím, kdy bude k dostání taky u nás. Jednoznačně je to perfektní věcička. Mně by zajímalo, že jaký hry budou na tenhle telefon? všechny Playstation hry budou speciálně vytvořené na tenhle mobil? nebo úplně jiné hry tam budou? nebo jak to bude? máte o tomhle informace?
ontar
já jsem si mysle, že v tom video pře-operovali člověka na android stroj, ale pak mi došlo, že to právě androidu přišili prsty :D
Jinak ten mobil vypadá bezvadně, ale kolik vlastně stojí takovýhle mobil?
bubi
spoluprácu potrvdili také mocnosti ako EA Games, Gameloft. Ja sim myslím, že o tom báť nemusíme, že nebudeme možnosť hrať na tom super hry. Napr. tie hry iste budú:
http://www.youtube.com/watch?v=JQqyUlQRB5g&feature=player_embedded

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze