Android 9.0 Pie pro Samsungy Galaxy A8 a A9 se již připravuje

4
Android 9.0 Pie pro Samsungy Galaxy A8 a A9 se již připravuje
  • Samsung připravuje aktualizace pro většinu svého loňského portfólia
  • Aktuálně se přípravy odhalily pro Galaxy A8 (2018) a Galaxy A9 (2018)

Samsung intenzivně pracuje na přípravě Androidu 9.0 Pie. Letos to jihokorejskému výrobci trvá přeci jen o něco déle. Za vším však může stát zásadní přepracování nadstavby, která se nově nazývá One UI a bude zohledňovat dnešní protáhlé displeje. Současně bude klást důraz na pohodlné ovládání. Již nyní se z nového prostředí mohou radovat majitelé Samsungu Galaxy Note9 a brzy aktualizace dorazí i na vlajkové duo Galaxy S9 a S9+.

V přípravě je též aktualizace pro starší kousky, jako jsou Galaxy S8, S8+ a Note8. Nyní se v certifikaci připojení Wi-Fi objevily telefony Samsung Galaxy A8 (2018) a Galaxy A9 (2018) již s Androidem 9.0 Pie. Ano, posledně jmenovaný má ony lákavé čtyři fotoaparáty. Jak ale ukázala naše recenze, vyložená výhra to věru není. V každém případě je jasné, že Samsung pro modely řady Galaxy A již testuje Android 9 a v horizontu několika týdnů/měsíců dorazí k uživatelům.

Diskuze ke článku
skacelp
Tak největší a nejlepší firma, co se týká prodeje chytrých mobilních telefonů, již připravuje Android 9 pro poslední dvě vlajkové lodě. Tak to je hezké!
Tom
Dnes dorazil.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze