Unikly screenshoty z Androidu 5.0 Lollipop (aktualizováno)

15

Na novou verzi systému od Googlu se čeká s velkým napětím. Nyní se na internet dostal název, který bude znít Lollipop, tedy lízátko. Google tak pokračuje v řadě pojmenování podle sladkostí a i verze 5.0 tak snad dostane nové šťavnaté funkce.

Aktualizováno 25. 6. 2014 17:55

Nově také unikly i screenshoty z nové verze systému Android 5.0. Grafika je plošší a střídmější na barvy a je dost podobná tomu, co LG představilo u G3. Posuďte sami.

Uniklé screenshoty

Původní informace z 25. 6. 2014

Na verzi Android 5.0 se čeká již delší dobu a zatím není známé, jaké novinky přinese. Google si tak dobře ohlídal úniky informací, které by se měly dostat na veřejnost až s dnes začínajícím Google I/O. Do teď se ani nevědělo, jestli se nové verze na Google I/O dočkáme, ale podle „důvěryhodných zdrojů“ se nový systém bude jmenovat Lollipop.

Sony Ericsson pracuje na vývoji komunikátoru s Androidem

Aktualizace tak pokračuje v řadě pojmenování podle sladkostí a po několika letech, kdy jsme užívali Android ve verzi 4.0 a výš, se dočkáme další velké aktualizace, která by měla konkurovat nové aktualizaci iOS 8 a Windows Phone 8.1. Mezi novinkami bychom se mohli dočkat lepšího propojení jednotlivých služeb mezi zařízeními a také možná integrace funkcí, které by sledovaly životní funkce a sjednocovaly je do jednoho hubu. To se ale dozvíme až dnes večer na tiskové konferenci Google I/O.

Zdroje: phonearena.com, translate.google.com, phonearena.com, androidpolice.com

Diskuze ke článku
Andrej Michalek
Andrej Michalek
Nemal to byť Key Lime Pye?
anonim
Podle mě by měli integrovat něco jako Siri a Cortanu
Trk
Google predstavi android 5, ktery posleze za rok dostane jen 5 vybranych modelu na celem svete a ostatni pojedou stale na ctyrce :) jejich aktualizace a nasledne nasazovani do telefonu jsou k smichu.
poiu
Prijde mi to furt to same,,zadny rozdil

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze