Android 2.4 vyzkoušen na Xperii Arc: první informace

1

Aktuální verze operačního systému Android je 2.3 Gingerbread. Nový Sony Ericsson Xperia Arc ovšem byl zachycen dokonce s doposud neznámou verzí 2.4. Přinese budoucí verze nějaké zásadní novinky?

Sony Ericsson Xperia Arc s Androidem 2.4

TIP! Přečtěte si obsáhlé preview nového Sony Ericssonu Xperia Arc

Na první pohled by se jednalo o velmi paradoxní senzaci. Sony Ericsson, jakožto výrobce, který měl doposud s podporou svých telefonů velké problémy, by přispěchal s nejnovější verzí Androidu a ukázal všem konkurentům záda. Realita však zřejmě bude trošku jinde. Xperia Arc bude při vstupu do prodeje osazena verzí 2.3 Gingerbread. Jak však poukazují fotografie zachycující prototyp Xperie Arc, v blízké době proběhne update na verzi 2.4. Ptáte se jaké ponese jméno? Pravděpodobně opět Gingerbread. Nastane podobná situace jakou verzí 2.0 a 2.1, které spolu sdíleli název Eclair. Z toho ovšem vyplývá, že Android 2.4 nepřinese mnoho nového a půjde spíše jen o změny nepatrného rázu. Na druhou stranu se však uvádí, že s verzí 2.4 byla Xperia Arc viditelně svižnější. Nezbývá než počkat na oficiální vyjádření Googlu.

Zdroje: tweakers.net, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Jan Pospíšil
Taky se může jednat o podvrh. Gingerbread by totiž měl běžet na Linuxovém jádře 2.6.35. Na fotce je však 2.6.32, což odpovídá Froyu...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze