Android 2.2 Froyo pro HTC Desire konečně oficiálně k dispozici

8

HTC slibovalo upgrade operačního systému Android u své vlajkové lodě Desire, a také tak učinilo. Android 2.2 (Froyo) nyní mohou majitelé těchto modelů i v České republice stahovat z oficiálních stránek nebo přímo z mobilního telefonu.

Nová verze nabízí vedle kompletní sady funkcí systému Android i několik vylepšení poslední generace uživatelského rozhraní HTC Sense. Aktualizace nabídne podporu nahrávání videa v HD rozlišení 720p, widget HTC App Share nebo HTC Caller ID a inovovanou vícejazyčnou klávesnici. Android ve verzi 2.2 přináší uživatelům také možnost synchronizace hudby s iTunes pomocí aplikace HTC Sync.

Majitelé HTC Desire budou o dostupnosti nového systému automaticky informováni v rámci pravidelné kontroly nových OTA (over-the-air) aktualizací. Aktualizace bude nabízena jednotlivým přístrojům postupně, nikoliv najednou. Tudíž nezoufejte, pokud vám v nejbližších dnech telefon nejnovější verzi ještě nenabídne. Instalace neodstraní z telefonu žádná data, uživatelé se tak nemusí obávat, že by přišli o své kontakty, zprávy nebo fotografie. Společnost HTC však doporučuje vzhledem k velikosti aktualizace, upřednostnit k instalaci Wi-Fi síť před mobilním internetem z důvodu možných poplatků za přenesení velkého množství dat.

TIP: Přečtěte si také naši recenzi.

zdroj: tisková zpráva

Diskuze ke článku
Miloš
--> HTC slibovalo upgrade operačního systému Android u své vlajkové lodě Desire, a také tak učinilo. Android 2.2 (Froyo) nyní mohou majitelé těchto modelů i v České republice stahovat z oficiálních stránek nebo přímo z mobilního telefonu.

Nevšiml jsem si :). Nevidím nikde ke stažení :).
Tomáš
Taky jsem si nikde nevšiml a na oficiálních stránkách je k dispozici jenom upgrade aplikace HTC Sync, apríl už jsme přece tento rok prošvihli, takže kde je náš slibovaný Froyo?
Raiden_cz
"Majitelé HTC Desire budou o dostupnosti nového systému automaticky informováni v rámci pravidelné kontroly nových OTA (over-the-air) aktualizací. Aktualizace bude nabízena jednotlivým přístrojům postupně, nikoliv najednou. Tudíž nezoufejte, pokud vám v nejbližších dnech telefon nejnovější verzi ještě nenabídne."
Martin
A nevíte jestli je telefon od O2 brandovaný, nebo ne?
Děkuji

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze