Podívejte se na ukázku chystané nadstavby OxygenOS na Android 11

2× aktualizováno
Podívejte se na ukázku chystané nadstavby OxygenOS na Android 11
Fotografie: Michal Pavlíček, mobilenet.cz
  • Android 11 se dostane na OnePlus 6, 6T a novější
  • Domněnky ohledně Always On režimu zatím nebyly oficiálně potvrzeny

Aktualizováno 11. 8. 2020

Výrobce OnePlus představil nový HydrogenOS 11, který je čínskou verzí OxygenOS – nadstavby, na kterou jsme zvyklí u telefonů nabízených na mimočínských trzích. Nová nadstavba byla zachycena ve videu na YouTube kanálu Creator Studio, kde je potvrzena přítomnost Always-on displeje, po kterém uživatelé dlouho volali.

Všimnout si můžete také obrazovky při příchozím hovoru, domovské obrazovky nebo aplikace počasí, která je přepracovaná a doprovází ji působivé animace. Přestože se jedná o čínskou verzi nadstavby, pravděpodobně všechny tyto funkce dorazí také na OxygenOS.

Aktualizováno 4. 8. 2020

Výrobce OnePlus potvrdil brzké představení nadstavby HydrogenOS, ke kterému má dojít již 10. srpna. Tato nadstavba je čínskou verzí globálního OxygenOS, což indikuje brzký příchod Androidu 11 také na OxygenOS. Na informaci původně zveřejněnou na weibo.com jako první odkázal server XDA-Developers.


Původní informace z 31. 7. 2020

CEO společnosti OnePlus na Twitteru zveřejnil příspěvek odkazující na brzký příchod Androidu 11, jenž by mohl na OnePlus telefonech zpřístupnit populární funkci Always On.


Domněnky ohledně režimu Always On je zatím třeba brát s kapkou skepticismu, příchod Androidu 11 na telefony OnePlus je však zcela jistý. Objevit by se měl na OnePlus 6, 6T a novějších. Níže si můžete prohlédnout naše video zaměřené na některé zajímavé novinky, které Android 11 přináší.

Beta Android 11 – Na co se těšit?

Diskuze ke článku
Skyheim
Skyheim
Ono už to více méně jasné je, protože to byl jeden z "vítězných" nápadů na OnePlus IDEAS. Ale hlavně od té doby co AOD z OP6 zmizel se inženýrům poprvé povedlo naplnit kritéria benchmarku na spotřebu baterie. ( <400 mAh / den ). Na jednu stranu se mi líbí, že mají takovéhle benchmarky a pokud to neprojde tak přes to vlak nejede, ale na stranu druhou jsem jeden z těch kdo by uvítal AOD i za cenu vyšší spotřeby. Ale co už...
Jo a btw je dost možné, že se na některé OnePlusy dostane ještě před Androidem 11.
Mara Studna
Mara Studna
Co bych za sebe v Andr.11 přivítal je možnost nahrávat hovory,což považuji za praktickou věc.
Jožo Mikula
Jožo Mikula
No to je objev roku u OnePlus. Na Samsungu to je už hezkou řádku let.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze