Nepovedlo se. OnePlus pozastavilo aktualizaci modelu Nord na Android 11

14
Nepovedlo se. OnePlus pozastavilo aktualizaci modelu Nord na Android 11
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Aktualizace byla finálně vypuštěna pře týdnem
  • Z důvodu výskytu chyb ji OnePlus vrátilo k přepracování

Před aktualizací probíhá zpravidla dlouhá testovací fáze. Ne vždy se však podaří vše doladit k maximální spokojenosti, což je bohužel případ nejnovější aktualizace pro OnePlus Nord. Výrobce oficiálně oznámil, že po týdnu aktualizaci pro běžné uživatele pozastavuje. Oznámení se objevilo na Instagramu a sdílel ho server gsmarena.com.

Vývoj Androidu 11 probíhal ve třech beta verzích a přesto se nepodařilo vychytat všechny chyby, což dokazuje vlákno na forums.oneplus.com. Nejpalčivější problémy se údajně týkají nadměrného vybíjení baterie a přesnosti GPS. Je nasnadě, že výrobce chyby odstraní a vyšle opravenou aktualizaci opět mezi uživatele. Prozatím ale není znám žádný bližší termín. Pokud už v telefonu Android 11 máte, bude vám doručen přímo opravný software pomocí aktualizace.

OnePlus Nord 12+256 GB

Rozměry158,3 × 73,8 × 8,2 mm, 184 g
DisplejAMOLED, 6,44" (2 400 × 1 080 px)
Fotoaparát48 Mpx, video: 3 840 × 2 160 px, 30 FPS
ProcesorQualcomm Snapdragon 765G, 1×2,4 GHz + 1×2,2 GHz + 6×1,8 GHz
PaměťRAM: 12 GB, úložiště: 256 GBne
Akumulátor4 115 mAh
Diskuze ke článku
Martin Makeš
Martin Makeš
Já mám zatím na One plus nord android 10 a oxygen 10.5.11 :) na aktualizaci počkám až vše bude krásně odladěno :) na Androidu 10 vše litá krásně :) jen by mohli uvolnit nové bezpečnostní záplaty :) mám z ledna a není to zrovna ideální :)
Vojtulee M.
Vojtulee M.
Oneplus je v poslední době s aktualizacemi dost velký vtip. Vypustí více modelů a pak se diví, že nestíhají. Nevěřil bych, že to někdy řeknu, ale už i Samsung je na tom o dost lépe.
Martin Jeřábek
Martin Jeřábek
Jojo spěchají a pak to dopadá :D
Prcko Prcko
Prcko Prcko
A práve pre toto som oneplus opustil. Keď začalo expandovať tak do svojho softwaru začalo nabaľovať detinské požiadavky indických členov fóra ktorý v početnej prevahe prehlasovali ostatných. Napriklad podstatne veci typu nahrávanie obrazovky lebo on je youtuber. Prečo one plus nepridá funkcie z motoroly. Nehovoriac o ich participácii v beta programe. My sme testovali reportovali oni mali nový soft preto aby ho ukazovali svojim kamarátom že sú o jednu aktualizáciu dopredu. Potom plne fórum dotazov ako sa vrátiť k predchádzajúcej verzii. Lebo to nefunguje tamto padá. Oneplus opravte aplikáciu PUBG a podobne.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze