Amazon si šťouchnul do iPadu mini na své oficiální stránce

6

Zvyky Applu soudit se s každou druhou společností na trhu nejspíše přestávají konkurenci bavit a ta si začíná ze cupertinské společnosti střílet stále častěji. Na řadě je tentokrát Amazon, který na svých oficiálních stránkách umístil hodně křiklavou reklamu na svůj Kindle Fire HD.

Marketingový slogan „mnohem více za mnohem méně“ následuje přímé srovnání jejich tabletu řady Kindle s nově oznámeným iPadem mini. Jak můžete vidět na obráků, Kindle Fire HD má nejen jemnější displej, rychlé MiMO Wi-Fi a stereo reproduktory, ale dokáže také přehrávat HD filmy a televizi.

Reklama je dokonce doplněna o výrok webu Gizmodo, který se opírá o Tima Cooka a o jeho tvrzení, že Apple nikdy nevyrobí sedmipalcový tablet.

„Váš 7,9palcový tablet má méně pixelů, než konkurenční sedmipalcové tablety! Dáváte do zařízení horší displej, zvedáte cenu a obviňujete ostatní z kompromisů? Tak to chce koule,“ říká Gizmodo a Amazon se snaží dát všem najevo, že nový iPad za to zkrátka nestojí. Jsme zvědaví, jak rychle dorazí obvinění ze strany Applu.

Zdroje: theverge.com

Diskuze ke článku
ales
ja to tomu prohnilymu jabku prejiu. je to hnus ty jejich praktiky.
jinej ales
asi tak ;)
Xxx
stejně se ipad mini bude prodavat protoze cloveku ktery za svuj zivot pouzil jedine apple nevisvětlíte že si kupuje hodně předraženou věc je to něco jako přesvědčit křesťana že bůh neexistuje
Radim
Já bych si to nekoupil, ale stejně tak bych si nekoupil Mercedes A. No a jak se prodávají a vsadím se, že se najde dostbborců s KIA, kteří se vás budou snažit přesvědčit, že jejich auto má více prostoru než Mercedes a stojí méně.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze