Spotify přidává do aplikace videoklipy. Čeští uživatelé mají zatím smůlu

1
Spotify přidává do aplikace videoklipy. Čeští uživatelé mají zatím smůlu
Fotografie: Spotify
  • Hudební videa jsou v beta verzi k dispozici na 11 trzích
  • Uživatel může libovolně přepínat mezi hudbou a videoklipem

Největší streamovací služba na světě, Spotify, oznámila spuštění poměrně klíčové novinky v podobě hudebních videoklipů. Nová funkce je prozatím v beta verzi a dostupná jen na 11 trzích. Spotify vybralo Keňu, Indonésii, Kolumbii, Filipíny, Brazílii, Velkou Británii, Německo, Švédsko, Itálii, Nizozemsko a Polsko. Čeští uživatelé tak mají alespoň prozatím smůlu a hudební klipy jim nabízeny nejsou.

Beta verze znamená i omezený hudební katalog s videoklipy, avšak dle Spotify nemají chybět interpreti jako Ed Sheeran, Doja Cat a Ice Spice. je však pravděpodobné, že postupně se knihovna hudebních videoklipů bude rozšiřovat. Možnost přehrávat videoklipy bude nejen v mobilních aplikacích pro Android a iOS, ale také v rámci webového rozhraní či televizních aplikací.

Jakmile při přehrávání hudby narazíte na skladbu, ke které je na Spotify videoklip, přibude funkce Přepnout na video. Poté dojde k zahájení přehrávání videoklipu dané skladby od počátku. Stejně snadno jde kdykoliv přepnout opět na klasickou hudbu bez videa. Videoklipy je možné přehrávat i na celém displeji, postačí telefon otočit na šířku. Spotfiy dodává, že se bude postupně rozšiřovat katalog hudebních videoklipů, stejně tak se očekává postupné rozšíření do dalších regionů. Je tak pravděpodobné, že se dočkáme i v České republice.

Diskuze ke článku
Mirec5050
Mirec5050
už ma vážne neserte...pridávate kadejaký možný balast a o hifi nie ste schopní otvorene povedať kedy,či vôbec a v akej forme ne/bude!!!!!!!!!!!!!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze