Aktualizace Windows Phone 8 GDR2 se začíná pomalu šířit

131

Před týdnem byly oficiálně potvrzeny novinky, které přinese významná aktualizace GDR2 pro operační systém Windows Phone 8. V posledních dnech se nová verze začíná šířit na první zařízení po světě, což znamená, že se většina uživatelů dočká například FM rádia.

Aktualizace GDR2 je šířena pod podrobnějším označením 8.0.10327.77 nebo 8.0.10328.78, záleží na zemi, telefonu a případně také operátorovi. První zvěsti se objevily před několika dny, kdy byla nová verze systému viděna na Samsungu ATIV S v Německu. Následovala Nokia Lumia 810, což je speciální edice modelu 820, která je určena pro T-Mobile. V jejím případě unikla i fotografie, na které je zachycen displej s novou verzí systému.

Čtěte: Windows Phone 8 GDR2: jaké novinky přinese?
Nová verze spatřena na Nokii Lumia 810

Zřejmě nejvíce se nyní hovoří o HTC 8X, které dostává Windows Phone 8 GDR2 v USA a také Nizozemsku. V tomto případě jsou kromě informací k dispozici i screenshoty, přičemž jeden z nich ukazuje FM rádio, které s aktualizací dorazí na vybrané telefony. Zajímají-li vás další novinky, přečtěte si náš dřívější článek.

Z aktualizace se mohou těšit první majitelé HTC 8X. Dočkali se mimo jiného FM rádia

Pokud vlastníte telefon s Windows Phone 8, dorazila k vám již aktualizace GDR2? Jestliže ano, podělte se o informace i zkušenosti s ostatními čtenáři v diskuzi pod článkem.

Zdroje: wpcentral.com, wpcentral.com, wmpoweruser.com

Diskuze ke článku
David
já mám 2 týdny 925 a je tam už 8.0.10327.77
Rian
dneska mi ji to nabídlo pro HTC 8s....ale vždycky se jen stáhne,a při přípravě instalace napíše že se nepodařila otevřít
Oliver
No som zvedavý, či a kedy dorazí na low-endové Lumie, keď ešte ani všetky High-endy nemajú tú aktualizáciu... Veľmi by som to rádio chcel na svoju Lumiu 520... Ale uvidíme. No, dúfam, že aspoň do Vianoc aktualizáciu mať budem... :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze