Aktualizace Gmailu pro Android: podpora Exchange pro všechny

18

Google aktualizoval svou emailovou aplikaci Gmail na verzi 6.4, která konečně přináší podporu Microsoft Exchange pro všechny uživatele.

Aplikace Gmail 5.0 pro Android sice již přinesla v listopadu 2014 podporu komunikačního serveru Exchange používaného mnohými společnostmi a organizacemi, avšak pouze pro telefony Nexus, edice Google Play či Android One. Nyní přichází nová aktualizace, která takováto omezení nemá a Exchange bude dostupný pro každého.

Gmail

TIP: Klávesnice Microsoft Word Flow bude dostupná pro iOS

Gmail již podporuje protokoly IMAP a POP3, stejně jako účty Yahoo a Outlook. Nová aktualizace má tedy jediný cíl, a to podpořit uživatele Exchange. Nejnovější aktualizace Gmail 6.4 pro Android je postupně vypouštěna prostřednictvím Google Play.

Stáhnout Gmail

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: fonearena.com, theverge.com

Diskuze ke článku
Xwert Is
Xwert Is
Google by mohol skorej aktualizovať kalendár. Strašne neprehľadná app.
Chiron
Taky už bylo na čase. Exchange jsem dřív používal v Gmailu na Xperii a teď když jsem dostal služební Honor, tak to bylo docela nepříjemné překvapení, že tam Exchange nefunguje. Originální appka je taková všelijaka a Outlook na androidu je podle mých dřívějších zkušenosti jeden problém za druhým.
ANO
Lol, tak jako kdyz jsem pred mnoha lety mel android, tak jsem se k firemnimu uctu normalne pripojil ..... ale tak jako dava to smysl, ze to vyhodili, exchange je enterprise firemni reseni, takze to moc uzivatelu androidu nepouzije, protoze ve vetsine takovych spolecnosti je android stejne zakazany .....

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze