Akce 1+1. K hodinkám Samsung nyní sluchátka Buds2 zcela zdarma

Akce 1+1. K hodinkám Samsung nyní sluchátka Buds2 zcela zdarma
Fotografie: Mobil Pohotovost

Pokud si brousíte zuby na některé chytré hodinky od Samsungu, nyní se nákup obzvláště vyplatí. K jakýmkoliv hodinkám aktuální páté řady Galaxy Watch totiž dostanete sluchátka Galaxy Buds2 v hodnotě 2 990 Kč zcela zdarma. Mobil Pohotovost navíc přidá bonus až 2 tisíce a k výkupní ceně vašeho stávajícího zařízení dalších 15 % navrch.

Kombinace slev a sluchátka zdarma

Pojďme se podívat, jakým způsobem si nakombinovat bonusy, a zajistit si tak nejnižší možnou cenu za vaše nové Samsung Watch. Tak třeba jeden z vrcholných modelů Galaxy Watch 5 Pro se běžně prodává za 10 990 Kč. Pokud se vám doma povaluje nepoužívané chytré zařízení (smartphone, chytré hodinky či tablet) a rozhodnete se jej prodat, Mobil Pohotovost okamžitě sníží cenu Galaxy Watch 5 Pro o 2 tisíce a přidá ještě 15 % k výkupní ceně staršího zařízení.

Samsung

V případě, že se rozhodnete vyměnit třeba Galaxy Watch 4 44 mm LTE právě za Watch 5 Pro, pořídíte je za rovných 6 000 Kč a sluchátka Galaxy Buds2 v hodnotě 3 tisíc dostanete jako dárek. Výkupní cenu si jednoduše spočítáte na kalkulačce.

Galaxy Watch se sluchátky zdarma:

Samsung