Air Telecom naděluje: dočkají se stávající i noví zákazníci

7

Operátor Air Telecom se rozhodl pro vánoční nadílku pro své stávající i nové zákazníky. Noví zákazníci si mohou vybrat jeden z šesti mobilních tarifů, k němuž navíc zdarma obdrží bonus v podobě volných minut, SMS nebo dat pro internet v mobilu po celou dobu trvání smlouvy. Stávajícím zákazníkům Air Telecom zdarma nadělí balíčky volných SMS a minut, aby mohli popřát k vánocům svým blízkým.

Nepřehlédněte:

Air Telecom naděluje, a to ne pouze stávajícím zákazníkům, na zajímavou nabídku se mohou těšit i noví zákazníci. Noví zákazníci si mohou vybrat jeden z šesti mobilních tarifů, k němuž navíc zdarma obdrží bonus v podobě volných minut, SMS nebo MB dat pro internet v mobilu po celou dobu trvání smlouvy.

Air Telecom naděluje

Stávajícím zákazníkům Air Telecom zdarma nadělí balíčky volných SMS a minut, aby mohli popřát k vánocům svým blízkým. Vánoční akce platí pro objednávky tarifů v období od 16. – 31. 12. 2013.

Nově sjednané tarify

Air Telecom daruje novým zákazníkům ke každému ze šesti nabízených mobilních tarifů jeden doplňkový balíček minut, SMS či dat jako bonus, který budou mít po celou dobu trvání smlouvy k dispozici zdarma.

Vánoční balíčky Air Telecomu

Stávající zákazníci

Air Telecom nezapomíná ani na své stálé zákazníky, kterým nadělí bonus v podobě volných SMS, volných minut nebo dvojnásobný datový limit, aby mohli popřát svým blízkým a přátelům k vánočním svátkům a do nového roku. Majitelé mobilních tarifů obdrží 50 SMS zdarma do všech sítí a pevné linky obdrží 20 minut volání navíc do ostatních pevných sítí. Zákazníkům s mobilním internetem bude 24. 12. 2013 v 00:00 hodin resetováno FUP, čímž získají možnost znovu čerpat plný datový limit. Zákazníci budou o bonusových balíčcích informováni prostřednictvím SMS.

V rámci vánoční nadílky Air Telecom také nabízí 25%, šestiměsíční slevu na paušál mobilního internetu 8 GB. Co říkáte na nadílku operátora Air Telecom vy? Podělte se s námi o vaše názory v diskuzi pod článkem.

Zdroje: airtelecom.cz

Diskuze ke článku
Motorka
Super. Tak treba se jejich 'obchodni zastupci' prestanou vydavat za pracovniky Telefonica O2, nebo jak se ted jmenuje, a nebudou duchodcum podsouvat prechod k Air se zaminkou, ze O2 zlevnuje. Protoze presne tohle se stalo moji matce.
MATKA
Tim bych se moc nechlubil, ze je tvoje matka dementni, kdyz bezhlave hned neco podepise a ani nevi co.
lukyn
Proc je idiot, kdyz ma pravdu?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze