Air Telecom nově řádným členem APMS

4

Čtvrtým řádným členem Asociace provozovatelů mobilních sítí se od 1. 11. 2013 stal mobilní operátor Air Telecom, poskytující služby ve standardu CDMA v síti U:fon a GSM v síti AIR. Air Telecom v poslední době působil jako přidružený člen APMS a nyní se začlenil mezi dominantní operátory v rámci řádného členství.

Air Telecom

„Posílení členské základny je dobrou zprávou nejen pro členy Asociace, ale především pro zákazníky. Na půdě Asociace došlo jen za poslední rok k výraznému posílení ochrany zákazníka a celkovémuzkvalitnění standardu mobilních služeb, na kterém se svou měrou podílel i Air Telecom,“ říká prezidentka APMS Michaela Renčínová.

TIP! Vyzkoušeli jsme virtuálního operátora Air Telecom. Co nabízí?

Air Telecom se na rozvoji mobilního trhu podílí již od podzimu 2012, kdy se jako člen pracovní skupiny pro přenos čísla v mobilních sítích účastnil přípravy nového systému celého procesu. V rámci těchto aktivit vznikl i závazný Kodex, který definuje standard služby přenesení mobilního čísla mezi operátory.

Asociace vznikla před deseti lety jako platforma pro rozvoj veřejných mobilních telekomunikačních sítí a služeb, které jsou s tím spojené. Základní myšlenkou, kterou APMS prosazuje, je podpora a ochrana rovného a otevřeného trhu založeného na pravidlech svobodné hospodářské soutěže.

„Ochrana rovné hospodářské soutěže, i s ohledem na politiku EU v oblasti telekomunikací, je i po deseti letech stále aktuální a další řádný člen Asociaci v tomto smyslu rovněž posiluje,“ dodává Michaela Renčínová.

Air Telecom je v pořadí čtvrtým řádným členem Asociace provozovatelů mobilních sítí a doplnil tak v rámci Asociace zakládající členy Telefónica Czech Republic, a.s., T-Mobile Czech Republic, a.s., a Vodafone Czech Republic, a.s.

Zdroj: TZ Air Telecom

Diskuze ke článku
Lukáš Paiskr, CityMobile
Virtuální mobilní operátor CityMobile provozovaný City mobile, s.r.o. se v roce 2014 přidá buď jako 5. nebo další CityMobile chce fungovat jako silný hráč. Ve své nabídce by rád měl podobné služby, již nyní je zde řeč o tarifech 133 | 188 | 222 | 277 | 355.
Tarif 133 by měl umožňovat neomezené volání v síti, CityMobile chce přiřadit také SMS u tarifu za 222 chce přidat 200 MB dat.
Lukáš
No, nabídka tarifů teda nic moc, žádné sms zdarma, malý fup....nevím čím chtějí zaujmout, ne každý potřebuje jen volné minuty. Kdyby třeba nabízený tarif Air Max měl neomezené sms a alespoň 1GB dat tak možná, takhle jsme tam kde jsme byly.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze