Acer Spin: nová řada v čele s nejtenčím konvertibilním notebookem

6

Acer se na své tiskové konferenci pochlubil i se novými zařízeními Spin, která se zalíbí studentům jak na práci, tak i pro zábavu. Nových notebooků není rozhodně málo a portfolio obsahuje řady Spin 1, Spin 3, Spin 5 a také nejtenčí konvertibilní notebook na světě – model Spin 7, který s tloušťkou pouhých 10,98 mm uchvátí uživatele náročné na design.

Acer dnes rozšířil svou nabídku konvertibilních notebooků o zcela nové řady Spin. Notebooky díky své konvertibilitě nabízí širokou škálu možností, které řeší různorodé potřeby uživatelů. Spin 1 jsou notebooky vhodné pro základní práci a pro ty, kteří hledají sekundární zařízení. Spin 3 a 5 zase nabízí solidní výkon a Spin 7 je prémiovou řadou nejtenčích konvertibilních notebooků na světě.

Řada Spin 7

Notebook Spin 7 je svou tloušťkou pouhých 10,98 mm nejtenčím konvertibilním notebookem na světě a Acer se chlubí, že je tenčí než standardní obal na DVD. Navíc je lehký 1,2 kg, což je na 14palcové zařízení velmi dobrá hodnota. Displej s technologií IPS a Full HD rozlišením nabízí jak dobré pozorovací úhly, tak i ochranné krycí sklo Gorilla Glass a díky tenkým rámečkům mohl být dosazen do hliníkového unibody těla odpovídajícího 13,3palcovému zařízení.

TIP: Asus ve 13:00 ukáže nové hodinky a ZenPady: sledujte on-line

Acer Spin 7
Acer Spin 7

Mimo velmi malé tloušťky ale nabídne i dobrý výkon v podobě procesorů Intel Core 7. generace a až 8 GB operační paměti. Nebude chybět ani rychlé SSD o velikosti 256 GB. Z portové výbavy se můžeme mimo jiné těšit na USB 3.1 pro přenos dat, připojení externího monitoru nebo také nabíjení samotného zařízení.

Acer Spin 7
Acer Spin 7

Spin 7 bude k dispozici od října za cenu od necelých 40 tisíc korun.

Řada Spin 5

Řada Spin 5 se specializuje na 13palcové kompaktní notebooky, které vám volitelně nabídnou ovládání pomocí dotykového pera Acer Active Pen. K tomuto lákadlu se přidávají další nové technologie, jakou jsou i procesory Intel Core 7. generace nebo až 16 GB operační paměti DDR4. Acer nezapomněl ani na SSD o kapacitě až 512 GB. Notebooky Spin 5 se také mohou pochlubit až 10hodinovou výdrži na jedno nabití, aby s vámi mohly držet krok celý pracovní den.

TIP: Acer představil Chromebook R 13: další ohebný krasavec

Acer Spin 5
Acer Spin 5

Řada Spin 5 se bude prodávat od října za cenu od 16 990 Kč.

Řada Spin 3

Tyto větší 15palcové notebooky nabídnou dvě varianty rozlišení – HD/Full HD. O dostatečný výkon pro práci se postarají procesory Intel Core 6. generace s až 12 GB RAM (DDR4) a navíc se pochlubí i možností zvolit dvě úložiště v podobě dvou SSD (až 256 GB) nebo pevného disku (až 1 TB).

TIP: Acer představil na IFA telefonující tablet a dvojici smartphonů

Acer Spin 3
Acer Spin 3

Z ostatní výbavy nebude chybět ani podsvícená klávesnice, HD webkamera s HDR či dlouhá výdrž na jedno nabití dosahující až 9,5 hodin. Notebooky Spin 3 budou k dispozici již od září za cenu od 18 tisíc korun.

Řada Spin 1

Notebooky Spin 1 jsou určeny zejména na nenáročnou práci například pro studenty. Řada zahrnuje jak 13palcové, tak i 11palcové modely s Full HD rozlišením a IPS displejem, spolu s procesory Intel Pentium nebo Intel Celeron. Jeden model dostal do vínku i možnost ovládání dotykovým perem. Displej je navíc chráněn i odolným sklem Gorilla Glass s ionty stříbra, které by měly zajistit dlouhou životnost dotykové vrstvy.

Acer Spin 1
Acer Spin 1

Spin 1 bude k dispozici během listopadu za cenu od 8 490 Kč.

Zdroje: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
Marcel
Dobrý den nejmenuje se náhodou ta řada Swift? a ne Spin
Lukáš Daněk
Lukáš Daněk
Tak tady Spin, na Zive.cz swift, to je bordel :D
Štěpán Klapzuba
Štěpán Klapzuba
Každopádně hodně zajímavé novinky. Acer jde hodně dopředu. V konvertibilních zařízeních teď rozhodně Acer nabízí asi nejzajímavější portfolio produktů- Jak co do technologii, tak také designu. A poměr cena výkon nevypada rozhodně špatně.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze