Asus ve 13:00 ukáže nové hodinky a ZenPady: sledujte on-line

1

Svou tiskovou konferenci si na den před zahájením veletrhu IFA přichystal i Asus. Ten sice ty největší novinky pro podzimní trh představil už na Computexu, dnes se ale dočkáme chytrých hodinek a také nových tabletů ZenPad. Vy můžete být díky on-line video streamu u toho, přinášíme vám také shrnutí nejdůležitějších novinek textovou formou.

Asus

Hlavní novinky představil Asus už na veletrhu Computex na Tchajwanu, kterého jsme se účastnili v červnu. Dočkali jsme se například nových ZenFonů 3 nebo kovového Transformeru 3. Hlavní novinkou pro dnešní tiskovou konferenci má být třetí generace chytrých hodinek s Android Wear pod názvem ZenWatch. Výrobce láká také na tablet ZenPad 3S 10, avšak ten již byl představen v červenci.

Veškeré články z veletrhu IFA 2016 naleznete pod tagem IFA 2016.

Sledujte nás na sociálních sítích! V průběhu veletrhu budeme plnit nejen náš blogovací Twitter účet, ale i hlavní Twitter @mobilenetcz, Náš Facebook, využijeme i Periscope a také Snapchat!

Diskuze ke článku
Grom51
Kdo to sledoval, tak se musel smát jako já :D .. celkem amatérská prezentace a ty laciné potlesky mě pobavily nejvíce :D. No Krom ZenBooku není důvod cokoliv jiného kupovat :))

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze