Acer představil na IFA telefonující tablet a dvojici smartphonů

5

Nově představené portfolio přístrojů od Aceru míří na zákazníky, kteří neplánují za nový přístroj utrácet horentní sumy. Jedním z nich je sedmipalcový tablet, který lze také používat jako telefon. Dvojice přístrojů ze série Liquid se zase snaží zaujmout nejenom designem, ale také kombinací ceny a výkonu. Známe české ceny i termíny zahájení prodeje.

Acer Iconia Talk S: když chcete více prostoru

Nemůžete se rozhodnout, jestli potřebujete tablet nebo telefon? Nebo vám všechny nabízené telefony připadají malé? Pak je tu Acer Iconia S s LTE. Není moc drahý, konkrétně se začne prodávat v září za 4,5 tisíce korun a snaží se cílit zejména na pracující, kteří hodně cestují. Umí tak například Dual SIM a je vybaven aplikacemi z balíku Acer Iconia Suite, mezi které patří nástroje EZ Snap, EZ Wake up a EZ Utilities, a nabízí tak snadný a intuitivní přístup k chytrým funkcím, zatímco předinstalovaný balík Microsoft Office Suite poslouží při práci.

Acer Iconia Talk S.

Na zbytku výbavy je poznat, že se šetřilo. Displej má rozlišení 1280 × 720 bodů, procesor je vybaven čtyřmi jádry. Rozlišení fotoaparátu činí 13 Mpx. Všechno to běží na Androidu 6.0 a slibovaná doba přehrávání má činit 9 hodin.

Acer Liquid Z6 a Z6 Plus: elegantní sourozenci

Další řadou, která se na veletrhu IFA v Berlíně dočkala přírůstků, je Liquid. A to hned ve dvou variantách. Liquid Z6 je základní model s pětipalcovým displejem. Na trh se dostane v říjnu za tři a půl tisíce. Výbava za tuto cenu nepřekvapí, ale má i světlé momenty, například Full HD rozlišení, čtyřjádrový procesor anebo 8megapixelový fotoaparát.

Acer Liquid Z6.

O půl palce větší model Z6 Plus má jader procesoru osm, megapixelů u fotoaparátu třináct a nadto přidává čtečku otisků prstů pro biometrické zabezpečení. Za to všechno je potřeba zaplatit bez mála sedm tisíc korun. Na trh se model dostane v prosinci.

Acer Liquid Z6 Plus má kovový zadní kryt.

Zdroje: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
Strášce Galaxyje
Odpadky patří do koše, škoda energie na psaní článku!
tomcar
Jako by ta verze Plus z oka vypadla oneplus 3 :D zepředu samozřejmě
David Novotný
David Novotný
U té Z6 je Full HD co? Jestli displej, tak to sakra válcuje veškerou konkurenci. :)
Štěpán Klapzuba
Štěpán Klapzuba
Acer boduje u telefonu a phabletu cenou. Hodne levna lazireni od etablovaneho vyrobce ntb a pc. Takze pomer cena vykon a navic garance kvality. A navic rychly servis v pripade problemu. To vse dava dost duvodu proc nad Acer telefony zapremyslet.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze