Acer Leap Ware oficiálně. Poznejte fitness hodinky se spoustou senzorů

2
Acer Leap Ware oficiálně. Poznejte fitness hodinky se spoustou senzorů
  • Acer dnes na tiskové konferenci představil chytré hodinky s kruhovým displejem
  • Jsou vybaveny hned několika různými senzory a potěší dlouhou výdrží
  • V prodeji se objeví až ve třetím čtvrtletí letošního roku

Segment nositelné elektroniky, konkrétně chytrých hodinek, se dnes rozšířil o přírůstek od Aceru. Tchajwanský výrobce představil model Leap Ware, který cílí na aktivní uživatele a přináší jim rozumné rozměry, povedený vzhled či speciální fitness funkce a senzory.

Acer vsadil na kruhový design a základem je leštěný nerezový kruhový rám s minimalistickým designem. Čelní stranu o šířce 42 milimetrů pak chrání speciální odolné sklíčko Gorilla Glass SR+, které by mělo velmi dobře odolávat případným škrábancům. Vhod pak jistě přijde zvýšená odolnost proti vodě s certifikací IPx7. To zaručuje, že se hodinkám nic nestane v dešti či při nechtěném polití.

Acer Leap Ware
Acer Leap Ware

Chytré hodinky Leap Ware jsou vybaveny čipsetem MediaTek MT2523 a bio senzorovým čipem MT2511. Novinka se celkově chlubí slušnou porcí senzorů. Můžete si nechat sledovat tepovou frekvenci, vytrvalost, stres, únavu a také ultrafialové záření. Jinými slovy, takřka vše budete mít pod kontrolou na vašem zápěstí. Potěšující zpráva se týká baterie. V jejím případě totiž Acer slibuje výdrž tři až pět dní. Docíleno je jí i vlastním operačním systémem, čímž zodpovídáme otázku, zda se v hodinkách nachází Android Wear.

Stejně jako ostatní chytré hodinky, jsou i tyto od Aceru svým způsobem závislé na telefonu. Pro tyto účely bude připravena speciální aplikace Liquid Life pro Android a iOS. Na displeji hodinek tak kromě fitness informací uvidíte, kdo vám volá či píše.

Nové hodinky Acer Leap Ware se dostanou na první trhy až během třetího čtvrtletí roku, nejdříve je tak můžeme očekávat v průběhu července. Známe však již cenu, která bude činit 139 €, tedy v přepočtu zhruba čtyři tisíce korun.

Zdroj: tisková zpráva

Diskuze ke článku
verva
Celkem zajímavý kousek, ale pochopil jsem, že nemají gps? S gps by to za nízkou cenu nebylo špatné, ale bez gps to při tak velké konkurenci asi díru do světa neudělá.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze