A není jich už moc? 2. dubna se představí Honor 7A s příznivou cenou

9
A není jich už moc? 2. dubna se představí Honor 7A s příznivou cenou
  • Do nižší střední třídy zamíří další novinka Honoru
  • Model 7A má velký displej, Snapdragon 430 a duální fotoaparát
  • Oficiální premiéra proběhne v pondělí 2. dubna

Začínáte se v portfóliu Huawei, potažmo Honoru ztrácet? Nejste sami. Nepřehlednost zapříčiňuje sám výrobce, který chrlí jeden model za druhým, mezi kterými jsou vždy jen minimální odlišnosti. V příštím týdnu se dočkáme další novinky s označením Honor 7A. Ta nabídne hliníkové tělo s velkým displejem a malými rámečky. Očekávejte úhlopříčku 5,7 palce a rozlišení 1 440 × 720 pixelů s poměrem stran 18:9. Je patrné, že výrobce na kvalitě displeje mírně šetřil.

Honor 7A
Honor 7A

Naopak hardware vypadá pro základní účely dostatečně. Nasazen má být procesor Snapdragon 430 s 3GB RAM a 32GB úložným prostorem. Známe již také celkové rozměry chystané novinky, které činí 152,4 × 73 × 7,8 milimetrů a hmotnost, jež se zastaví na rovných 150 gramech. Prostředí obstará Android 8.0 Oreo s nadstavbou EMUI. Na zadní straně můžete spatřit duální fotoaparát. Hlavní kamerka disponuje 13 megapixely, sekundární je 2megapixelová. Tato kombinace je nám velmi dobře známa a přínosem bude pouze tvorba bokeh efektu.

Výrobce již rozeslal novinářské pozvánky, tudíž je potvrzené, že k představení Honoru 7A dojde v pondělí 2. dubna. Cena novinky se má pohybovat kolem 190 eur, tedy téměř jistě pod hranicí 5 tisíc korun.

Zdroj: gsmarena.com, playfuldroid.com, slashleaks.com

Diskuze ke článku
Standys
Nedopadne to dobře, tohle začíná být stejná blbost jako dělala Nokia a Samsung. Oni na to přijdou kluci čínský :)
Marduch
Za trojku OK kup.
Tomáš Frühauf
Tomáš Frühauf
Nůďo
Mio
A čo čakáte od Číňana? Viac prúžkov, viac Adidas :) Pozrite sa aj na portfólio Xiaomi, to je tiež jeden hnus.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze