4G LTE už lítá i na sjezdovce, konkrétně ve Špindlerově Mlýně

8

Operátor O2 nově pokryl nejrychlejším mobilním internetem 4G LTE také centrum Špindlerova Mlýna. Zákazníci O2 tak mohou dlouhou chvíli využít ke sdílení fotek a videí ze svahu nebo třeba ke sledování mobilní televize.

Nepřehlédněte:

O2 zprovoznilo technologii, která funguje na frekvenci 800 MHz, během uplynulého víkendu. Síť 4G LTE pokrývá centrum města a zasahuje i do oblasti Přední Labské a Medvědínu. Technologie umožňuje bleskové načítání webových stránek, sdílení fotografií a videí nebo hraní online her. Signál zde zajišťuje jedna základnová stanice umístěná v centru města.

LTE už i na sjezdvobce

Seznam všech mobilních telefonů od O2, které podporují 4G LTE, naleznete zde. Pro využívání sítí čtvrté generace je potřeba také nový typ SIM karty – tzv. USIM. Zákazníci si ji mohou zdarma vyměnit na kterékoli prodejně O2. Firemním zákazníkům tuto výměnu zprostředkuje jejich obchodní zástupce.

Zdroje: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
David Quirsfeld
David Quirsfeld
Naposledy upraveno: 23. 12. 2014 12:46

meizu
Meizu představilo model m1 note s 5,5" FHD displejem a 64bitovým osmijádrem. Nepkánujete článek?
eKSBii
Nejen zákazníci O2. Vodafone má Špindlerův Mlýn LTE v 800 MHz pokrytý taky, stejně tak Pec pod Sněžkou, Úpu nebo Rokytnici.
divak
prijel jsem ze Svycarska na vanoce na par dni do cz kotliny. A nestacim se divit! Cim vas to podplatily ze pritakavate CZ operatorum. pry LTE ??? kde? ??? Jsem velmi znechucen a vyjadruji velke nespokojeni. Tesim se na Svycarsko. Tady v cesku to vypada jak 5minut pred jadernim vybuchem. Vy cesi jste laxni narod nevychovanich buranu. Rika se kup si čecha za par euro. a je to pravda.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze