ZTE potvrzuje představení modelu Z17s, měl by mít takřka bezrámečkový displej

Aktualizováno
ZTE potvrzuje představení modelu Z17s, měl by mít takřka bezrámečkový displej
Fotografie: mobilenet.cz
  • ZTE rozesílá pozvánky na tiskovou konferenci konanou 12. října
  • Dočkat bychom se měli takřka bezrámečkového modelu Nubia

Aktualizováno 3. 10. 2017

Po několika dnech přichází takřka přímé potvrzení přímo od výrobce ZTE. Ten totiž rozeslal pozvánky na tiskovou konferenci, která proběhne 12. října. Na pozvánce je vidět výrazné písmeno S, které by mělo naznačovat, že by se mohlo jednat o vylepšení současného modelu Z17. Novinka by tudíž mohla nést označení Z17s

Nubia Z17s

Původní informace z 27. 9. 2017

V průběhu října nás čeká hned několik klíčových novinek. Již 4. října dojde k představení nových Pixelů, 16. října je na tahu Huawei a jeho modely Mate 10. Mezi tyto dvě velké akce se rozhodlo vklínit čínské ZTE se svou řadou Nubia. Výrobce už rozeslal pozvánky na tiskovou konferenci, která se má uskutečnit 12. října. Bohužel příliš sdílný nebyl a lze tak jen hádat ze samotné pozvánky. Na ní je vidět obdélníkové zařízení, kterým prostupuje světlo a zdá se, že by chystaný model mohl mít minimální rámečky kolem displeje.

Nubia Z17s

Spekuluje se však o dalším zařízení s kódovým označením NX595J, které má opět klást důraz na velký displej a co nejmenší rámečky. Teoreticky by se mohlo jednat o nástupnický model současné Nubie Z17.

Zdroj: hub.91mobiles.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze