Zpříjemněte si průběh MWC soutěží o špičkový tablet Lenovo Tab P12 Pro

Zpříjemněte si průběh MWC soutěží o špičkový tablet Lenovo Tab P12 Pro
Fotografie: Lenovo
  • Již od dnešního dne můžete soutěžit o špičkový tablet Lenovo Tab P12 Pro
  • Nabídne luxusní zpracování, tenké tělo a brutální výkon
  • Tablet získá ten, který správně zodpoví soutěžní otázku a bude mít štěstí při losování

Veletrh MWC 2022 je již za dveřmi a redakce mobilenet.cz bude u toho, letos již klasicky na místě. A aby se vám novinky lépe vstřebávaly, máme pro vás přichystanou i jednu příjemnou soutěž – o špičkový tablet Lenovo Tab P12 Pro. A můžete si být jistí, že nejde o žádné ořezávátko. Tablet se chlubí například 12,6" AMOLED displejem s rozlišením 2 560 × 1 600 pixelů a 120Hz obnovovací frekvencí. Displej také pracuje s inovovaným dotykovým perem s magnetickým tělem a bezdrátovým nabíjením. Výkon obstarává výkonný Snapdragon 870.

Novinka zaujme opravdu tenkým tělem 5,65 mm. Přesto v těle má baterii o kapacitě 10 200 mAh. Prostředí má pod palcem Android 11. Na zadní straně jsou dva fotoaparát: hlavní 13megapixelový a 5megapixelový ultraširokoúhlý objektiv.

Lenovo Tab P12 Pro

Pokud vás tento tablet zaujal, máme pro vás výbornou zprávu. Jeden z vás jej získá v rámci naší speciální soutěže! To vše v designu barcelonského veletrhu MWC, včetně stylové krabice a speciálního stojánku navíc.

Jak hrát a vyhrát?

Je to jednoduché, stačí správně zodpovědět tři soutěžní otázky. Pokud budete mít štěstí, za pár dní vylosujeme právě vás! Správné odpovědi hledejte například na stránkách společnosti Lenovo.

Soutěž probíhá od 25. 2. 2022 18:00 hod. do 6. 3. 2022 23:59 hod. Nezapomeňte si pročíst také kompletní kompletní pravidla soutěže, která naleznete zde.

Soutěžní formulář

Ať vám už žádná soutěž neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!