Zpravodajský web Reuters má svoji aplikaci pro Windows 8

V dnešní době je mnoho agentur a médií, které vás mohou informovat o důležitém světovém dění. Mezi ty největší patří zpravodajská agentura Reuters, která přináší informace o politice, technologiích, byznysu a dalším. A právě tento zpravodajský portál nyní uvolnil aplikaci i pro systém Windows 8.

Agentura Reuters vydala aplikaci pro Windows 8, kterou mohou využít jak uživatelé tabletů, tak i standardních počítačů. Najdete v ní všechna hlavní témata, včetně technologií, politiky a byznysu. Prakticky se jedná o čtečku a podporuje sdílení článků na sociální sítě přímo z aplikace. Výhodou je, že aplikace stahuje články do paměti zařízení, které si tak můžete číst klidně i offline, například v letadle, každopádně stahování trvá poměrně dlouho i při rychlém připojení.

Snímky aplikace

Aplikace je celkem přehledná a její design je čistý, není kýčovitý či přeplácaný. Rychlost je také příkladná, ale stabilita je spíše horší, občas aplikace spadne rovnou při spuštění, ale kromě této chyby jsem neobjevil žádné další nedostatky v oblasti stability. Funkce živé dlaždice je také dostupná, ale pouze v široké variantě, velká varianta dlaždice není dostupná a to z toho důvodu, že aplikace je primárně programovaná pro Windows 8 a nikoliv novější Windows 8.1.

Stáhnout Reuters

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: apps.microsoft.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze