Známe specifikace prvních kruhových hodinek od Samsungu

Web Sammobile informoval o tom, že se mu podařilo odhalit výbavu hodinek Samsung Gear A (Orbis), na kterých jihokorejský obr pracuje. Povedlo se tak formou oficiálního SDK, jež Samsung zpřístupnil vývojářům ještě před oficiálním uvedením hodinek.

O tom, že Samsung hodlá SDK vývojářům uvolnit ještě před oficiálním představením hodinek, jsme vás informovali už koncem dubna tohoto roku. Díky tomu nyní víme, že hodinky nabídnou například dvoujádrový Exynos 3472 taktovaný na 1,2 GHz, grafický čip Mali-400 MP4 taktovaný na 450 MHz, 768 MB RAM, 4 GB úložného prostoru a baterii o prachmizerné kapacitě 250 mAh.

Samsung Gear S
Hodinky Samsung Gear S. Model Samsung Gear A (Orbis) bude narozdíl od nich kulatý.

Hodinky dále budou vybaveny také Bluetooth 4.1 pro propojení s chytrými telefony a tablety a k dispozici má být i varianta s Wi-Fi 802.11 b/g /n. Hodinky budou mít také vestavěný GPS čip, akcelerometr, gyroskop, barometr a senzor tepové frekvence. Poběží přitom pod taktovkou systému Tizen s novým UX navrženým speciálně pro kruhové displeje.

Jako zobrazovací jednotka poslouží Super AMOLED panel s rozlišením 360 × 360 pixelů. Jistá však zatím není jeho velikost. Jisté je naproti tomu to, že se bude jednat o první kruhové hodinky od Samsungu. Představení hodinek se očekává na veletrhu IFA 2015, který se koná v září. Představeny by měly být společně s tabletofonem Galaxy Note 5, o němž si můžete více přečíst v našem aktualizovaném článku.

Zdroje: sammobile.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze