Zmatený systém Windows Phone 8: chce instalační CD

10

Uživatelé operačního systému Windows pro stolní počítače, především pak starších verzí, jistě nikdy nezapomenou různé chybové hlášky. Co ale dělat, když se hláška „vložte instalační disk“ objeví na vašem novém telefonu s Windows Phone 8?

Po internetu od dnešního dne kolují fotografie, na kterých je zachyceno například HTC 8X, na jehož displeji je černá obrazovka se známým fontem a bílým písmem, která mimo jiné uživatele vyzývá, aby vložil instalační disk a poté restartoval počítač. Celé to rozhodně působí velmi úsměvně. Chvíli se spekulovalo, že jde pouze o podvrh.

Velmi kuriózní chyba na telefonech s Windows Phone 8

Jenže později se objevila také Nokia Lumia 920 s totožnou hláškou. Máte strach, že tato takřka neřešitelná situace může potkat i váš telefon? Mohu vás ubezpečit, že pokud jej používat běžným způsobem, nejste ohroženi. K výpisu chyby totiž došlo pouze při pokusu telefon flashnout.

Zdroje: neowin.net

Diskuze ke článku
Miranos
Může to být i podrh... Třeba se k tomu vyjádří i MS... :) Do té doby tipuji fake.
petr
Taky bych to videl na fake. Nepochybuji ale o tom, ze se tu par odporcu wp pekne "povozi" a budou se navzajem vitezne placat po zadech. Jeste neco s bluesreen by se hodilo.
IQLogic
Pozerám, že média neprestávajú na tomto podvrhu onanovať :D
neo
Naopak jsem slyšel připomenutí, že MS před uvedením W8 a WP8 mluvil o určité sw kompatibilitě aplikací a pak by to na společné knihovny napovídalo. Nic to ale nemění na faktu, že sw od MS byl vždy chybový a méně kvalitní.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze