Získejte slevu 30 eur na pronájem skrze Airbnb od T-Mobile pro všechny

Portál Airbnb asi nemusíme představovat těm z vás, kteří někdy hledali ubytování v soukromých bytech či domech po celém světě, a to včetně České republiky. T-Mobile nově navázal partnerství s Deutche Telecom a právě Airbnb, kdy poskytuje slevu 30 eur na vybrané ubytování. Dobrou zprávou je také to, že tato akce platí pro zákazníky všech operátorů.

T-Mobile se připojil k partnerství Deutsche Telekom s Airbnb, službou umožňující vyhledávání a placení ubytování v soukromých bytech a domech po celém světě včetně České republiky. V jejím rámci nabídne každému uživateli, který se na Airbnb zaregistruje jeho prostřednictvím, poukaz v hodnotě 30 eur na platbu ubytování. Tato nabídka se týká i zákazníků konkurenčních operátorů.

T-Mobile Našim pro radost

Pro získání slevy 30 eur je třeba provést registraci přes speciální QR kód nebo internetový odkaz na portále Našim pro radost a v jejím průběhu zadat e-mailovou adresu. Na ni následně dorazí slevový kupon s platností jeden rok od doručení. Kupón lze uplatnit při nákupu ubytování na Airbnb v minimální hodnotě 120 eur. Airbnb momentálně nabízí prostřednictvím své webové nebo mobilní aplikace okolo 600 tisíc možností ubytování ve více než 34 tisících měst a 190 zemích. Tato služba umožňuje zajištění ubytování v objektech všech typů a v širokém cenovém rozpětí, ať už jde o byt na jednu noc, hrad na víkend nebo třeba vilu na měsíc. Tato nabídka platí do 31. 12. 2015. Slevu bohužel nelze získat k dříve založeným registracím, platí tedy pouze pro nově registrované členy.

Stáhnout Airbnb

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze