Zdraví a fitness Bing je první aplikace podporující SensorCore

12

Jednou ze zajímavých novinek, kterou přinesly nové Lumie, je SensorCore sada nízkoenergetických senzorů, které zaznamenávají fitness aktivity, a to i když je telefon vypnutý, což z telefonu dělá ideální fitness tracker. Nokia vydala k SensorCore SDK pro vývojáře a první aplikací, která novou funkci implementovala je Zdraví a fitness Bing od Microsoftu.

Microsoft v nejnovější verzi aplikace (v3.0.3.332) implementoval podporu krokoměru. Pokud tedy v telefonu povolíte funkci sběr údajů o pohybu, můžete ho použít ke sledování počtu kroků, které jste udělali během dne. Rozlišena je přitom jak chůze, tak i běh, u nichž si můžete nastavit délku kroku. V přehledné statistice se dozvíte nejen kolik jste udělali kroků, ale i jakou jste urazili vzdálenost, aktivní dobu, počet kroků za minutu a množství spálených kalorií. V aplikaci si můžete nastavit i cílový počet kroků, který chcete za den urazit, a sledovat svůj postup.

TIP: Lumie budou umět počítat kroky, i když budou vypnuté

SensorCore bude k dispozici také na Lumii 930, 1520 a Icon. Zdá se však, že tato aktualizace aplikace je v současnosti exkluzivní pro Lumie 630/635.

Stáhnout Zdraví a fitness Bing

Zdroje: bing.com, windowsphonedaily.com

Diskuze ke článku
Patrik Knak
Patrik Knak
Kdyby tam radši osadilo proximity senzor a číslo osvětlení místo takovýhle chujoviny, udělali by líp.
Plset
Těšil jsem se, že sensorcore je něco co mi umožní mít puštený gps tracker na celodenní tůře (10 a víc hodin), bez vybití baterie. A nakonec je to ubohje krokoměr. škoda, no nic moje lumia 630 ujde i tak
jiri.tvrz@live.com
ahoj, tohle nefunguje na lumia 720?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze