BMW údajně koupí 57 000 Lumií pro své zaměstnance

56

BMW údajně plánuje koupit 57 000 kusů telefonů Microsoft Lumia pro své zaměstnance. Německá společnost tak chce nahradit staré mobilní telefony se Symbianem, které dnes již jednoduše nestačí.

BMW

TIP: Microsoft slaví: Windows 8.1 překonal „XPéčka“ v podílu na trhu

Německá automobilka BMW jde s dobou a nejenom, že definuje budoucnost automobilů, ale nezapomíná ani na spokojenost svých zaměstnanců. Údajně totiž plánuje nakoupit 57 000 kusů mobilních telefonů Nokia Lumia 630 a 930. Nižší model bude určen řadovým zaměstnancům a vlajkovou loď dostanou zaměstnanci na vyšších postech. To, kolik BMW za mobilní telefony hodlá utratit, není známo, ale určitě půjde o velkou částku. Pokud k tomuto nákupu opravdu dojde, bude to pro Microsoft velká výhra, která by mohla napomoci rozšíření jeho platformy.

Nokia Lumia 630 (žlutá) a 930 (zelená)

Zdroje: windowscentral.com, wparea.de

Diskuze ke článku
Satai
...to je od oka tolik, kolik telefonu Samsung proda za hodinu...

Ale vypada to dobre v PR, to ano. Otazka je, kolik kvuli tomu musel MS slevit.
delarosa
Jaká výhra? 57tis ks? Ano, jako reklama to zní dobře, ale trhem to absolutně nehne. To chce prodat tak 57tis ks každý den. CO den, každou hodinu a pak se něco % na trhu změní...
?
Ale spise mne zarazi fakt, ze proc BMW pro se BMW rozholo pro spatny, podle mnohym nepouzitelny OS a rovnou nenakoupi uzasne Tamtungy s Shit(An)droidem ?
Jaroslav Hlbocký
Jaroslav Hlbocký
Je zaujímavé, že aplikácie od BMW pre ich automobily sú len pre IOS alebo Android. O WP ani páru.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze