Zaměří se Facebook více na fotky? Testuje funkci Popular Photos

Zaměří se Facebook více na fotky? Testuje funkci Popular Photos
Fotografie: Austin Distel, unsplash.com
  • Facebook testuje novou funkci Popular Photos
  • Má se jednat o takřka nekonečný seznam fotografií

Sociální sítě vládnou dnešní době a stávají se každým rokem populárnější. Mezi vůbec ty nejpopulárnější patří Instagram, který klade největší důraz na fotografie. Toho si je vědom i Facebook, který se možná bude rovněž soustředit ještě více na obrazový materiál spíše než na klasický text. Nově se objevily informace a také screenshoty upozorňující na novou funkci Popular Photos.

Popular Photos

Ta má spočívat v tom, že si jednoduše prohlédnete fotografii. Z ní však budete moci volně pokračovat na další, tematicky podobnou a tímto způsobem neustále dále. Princip by měl být velmi podobný současným videím, kdy jakmile se zhlédnete jedno, volně na něj naváže další a tak dále. Fotografie by se zobrazovaly nejen tematicky příbuzné, ale i takové, které byste vy sami rádi viděli. Facebook vše zjistí dle toho, jaké příspěvky sledujete, komentujete a lajkujete.

Testování nové funkce vůbec poprvé na omezeném okruhu uživatelů proběhlo během října a je nasnadě, že další testy budou následovat. V tuto chvíli však není známé, kdy by se funkce Popular Photos mohla v aplikaci Facebooku objevit.

Stáhnout Facebook

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze