Začíná WebExpo 2016 – mezinárodní konference o tvorbě webu

1

Již v příštím týdnu bude zahájena jedna z největších evropských konferencí o tvorbě webu nazvaná WebExpo 2016. Během dvou dnů budete moci například zhlédnout 70 přednášejících a vše se odehraje v pražské Lucerně.

WebExpo 2016

„Máme nabité přednášky pro design, vývoj i byznys. Nuda ale nebude ani ve zbytku programu. Každý ze sálů bude mít vlastního moderátora. Připravujeme prostor pro networking a workshop a chystáme hned tři večírky, takže příležitostí bude určitě dostatek,“ uvedla ředitelka Šárka Štrossová.

Velký sál Lucerny má na starost stand­up komik a herec Daniel Čech, program zde bude kompletně v angličtině. Přednášky v Kině Lucerna uvede Pavlína Louženská, šéfka marketingu v Zootu a Lucernu Music Bar bude řídit Marek Prokop, legenda českého internetu. Kino a Music Bar mají dvojjazyčný program v češtině i angličtině; v kině budou přednášky tlumočeny.

WebExpo 2016

Ve Velkém sálu Lucerny bude také kromě přednáškového sálu také „čtvrtá stage,“ určená pro workshop a networking. V pátek zde mohou návštěvníci využít příležitosti potkat investory z Credo Ventures a pobavit se třeba o nových nápadech na startup. Na sobotu se na stejném místě připravuje hackathon České spořitelny.

Svoji visačku a welcome drink si mohou návštěvníci vyzvednout už ve čtvrtek 22. září v baru La Loca. Ještě před tím se v kině Lucerna bude promítat dokumentární film Design Disruptors. Páteční párty hostí Skautský institut na Staroměstském náměstí. Afterpárty po skončení konference proběhne přímo ve Velkém sále Lucerny, na programu je stand­up comedy Daniela Čecha, vystoupí také písničkář Pokáč.

Generálním partnerem konference je Avast. Akci dále podporují Concur Technologies, Credo Ventures a další. Mediálním partnerem celé akce je také mobilenet.cz.

Zdroj: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
Danekk
Prosím konají se tyto konference každý rok? Nějak se mi nedaří dohledat info. A další otázka, vystupují na konferenci i firmy jako tyto https://seowolf.cz/tvorba-web-stranek/ které vlastně tvoří weby pro své zákazníky? Případně když už zákazník web má, tak mu ho pomohou optimalizovat.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze