Za kontrolu zabezpečení vám přidá Google k Drive 2 GB

2

V rámci Dne bezpečnějšího internetu, který připadá na 10. února, nabádá Google uživatele, aby více dbali na bezpečnost svých dat. Aby je motivoval, přidá každému, kdo si do 17. února přes jednoduchého průvodce zkontroluje své nastavení, 2 GB volného prostoru k Google Drive. Tato akce se nicméně netýká uživatelů s Google Apps a Apps for Education.

V rámci průvodce, který najdete na adrese security.google.com, si můžete zkontrolovat a nastavit údaje pro přihlášení. Získáte přehled o nedávné aktivitě, vypíše vám aplikace, kterým jste udělili přístup a zkontroluje i hesla aplikací.

Kontrola zabezpečení Google

Bonus 2 GB volného místa ovšem nedostanete okamžitě. Google ho připíše k vaší kapacitě až na konci měsíce.

Zdroje: googledrive.blogspot.cz, androidpolice.com, pocketnow.com

Diskuze ke článku
Petr
Totální komedie, neodpovídá mi tam snad vůbec nic (když jsem se přihlašoval, z kterých zařízení, kdy jsem generoval přístupy pro jiné aplikace a kdy to naposledy použil)... To se obnovuje jednou ročně nebo jak to jako Google myslí? Je mi jasné, že kdyby se mi tam někdo hlásil, nedozvím se to nikdy.
vojta001
Ono totiž uživatele Google Apps for Education bude hodně mrzet, že nedostali 2 GB navíc ke svému neomezenému prostoru :P

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze