Xiaomi Mi4: další informace a fotografie (2× aktualizováno)

Čínský výrobce Xiaomi si získává stále větší popularitu i mimo svůj domácí trh svými telefony a tabletem, které nabízejí špičkovou výbavu za mnohem nižší cenu než obdobné modely renomovanějších značek. Nyní se na internetu objevily fotografie a první údaje o nové připravované vlajkové lodi, která by měla nést označení Mi4 a nabídnout špičkovou výbavu.

Aktualizováno 21. 7. 2014

Zřejmě pouhý den před oficiálním představením, unikají další dva snímky budoucí vlajkové lodi Xiaomi. Dlouho se spekuluje o kovových materiálech, které nyní zdánlivě potvrzuje i snímek zadní strany. Spíše se však přikláníme k možnosti, že jde o plast, který kovový vzhled imituje.

Aktualizováno 7. 7. 2014

Uplynuly nám dva týdny a máme zde další úniky ohledně vlajkového modelu od společnosti Xiaomi. Pokud vám toho dosavadní fotografie příliš neřekly, máme pro vás dobrou zprávu. Uniklo totiž pár nových snímků, na kterých je model zachycen přeci jen o něco lépe.

Xiaomi Mi4: uniklé fotografie

Není to ale vše, dozvěděli jsme se totiž i pár informací ohledně parametrů. Telefon by měl nabídnout 5palcový displej s FullHD rozlišením a o pohon se postará blíže nespecifikovaný čtyřjádrový procesor. Pokud by ale chtělo Xiaomi zabodovat, mohlo by zvolit například nejnovější Qualcomm Snapdragon 805s, čímž by rozhodně vzbudilo zájem. Dále je zmíněný 13Mpx fotoaparát a podpora sítí čtvrté generace.

Xiaomi Mi4

Co se týče dostupnosti, tak i když původní informace mluvily o zářijovém představení na veletrhu IFA, tak tento zdroj říká, že bychom se nového modelu mohli dočkat už tento měsíc, nezbývá tedy nic než vyčkat, kdy se oficiální představení opravdu uskuteční.

Původní informace z 24. 6. 2014

Smartphone, jehož fotografie unikla z čínské certifikační agentury, by měl lákat na prémiové kovové tělo. O jeho dalších specifikacích se zatím příliš neví. Telefon by měl být vybavený 5" displejem s retina rozlišením a 16megapixelovým fotoaparátem a v tuto chvíli neznámým čtyřjádrovým procesorem.

Xiaomi Mi4

TIP: Tabletofon Xiaomi Redmi Note míří na náš trh, známe cenu

Představeno by mohlo být Xiaomi Mi4 v průběhu září, kdy se mimo jiné koná i veletrh IFA 2014 v Berlíně. Na něm hodlají své novinky představit další výrobci a očekává se například nový Samsung Galaxy Note 4. Zatím to tak vypadá, že září bude, co se týče novinek skutečně nabité.

Zdroje: androidcommunity.com, chinese.vr-zone.com, androidcommunity.com

Diskuze ke článku
Dayn
Jak to vypadá tak moda leti OPO, OPPO a teď ještě Xiaomi. No a to jsem si myslel, že nekopíruje vzhled..
nob
zatím klííd, v článku mělo být správně uvedeno "údajná fotografie Mi4" ;-)
mental.disease
"Telefon by měl být vybavený 5" displejem s retina rozlišením"

Pardon, niečo mi uniklo Retina rozlíšenie?
Opravte si ten blud.
Karel Lang
Karel Lang
Nejdůležitější info v článku je to, že se na IFA 2014 představí NOTE 4. To jste nepochopili? :-)
Že bude nějaké nové Xiaomi, to je v tomto článku vedlejší informace.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze