Xiaomi Hey+ je vylepšeným Mi Bandem 3 za podobnou cenu

Xiaomi Hey+ je vylepšeným Mi Bandem 3 za podobnou cenu
  • Nový chytrý náramek má větší a jemnější displej
  • Umí měřit kroky, zvládá notifikace a změří srdeční tep
  • Cenově se přitom nemá příliš lišit od Mi Bandu 3

Xiaomi je v segmentu nositelné elektroniky velmi silné. Mohou za to především výborné chytré náramky řady Mi Band. Poměrně nedávno byla představena třetí generace, která se již také prodává. Proto překvapilo, že se objevila novinka Xiaomi Hey+. Ta vypadá na první pohled jako Mi Band 3, avšak v některých ohledech jej předčí. Nabízí například větší displej s úhlopříčkou 0,95 palce proti 0,78 palcům u Mi Bandu 3. Narostlo také rozlišení na 240 × 240 pixelů oproti 128 × 80 pixelům. Hey+ váží 19,7 gramů a je vyroben z termoplastického elastomeru.

Xiaomi Hey+

Baterie je naopak zcela stejná, má tedy kapacitu 120 mAh. Výdrž se má přesto pohybovat okolo hranice 18 dnů. Kromě Bluetooth 4.2 se Hey+ může pochlubit také NFC. Je však nasnadě, že služby od Googlu podporovány nebudou. Na displeji Hey+ se mohou vyjímat veškeré zmeškané události. Nechyb možnost měřit vaše kroky či sportovní aktivity. Dostalo se i na senzor srdečního tepu.

Nový chytrý náramek Xiaomi Hey+ bude na čínském trhu dostupný od 20. září za přibližně 43 dolarů, což je po přepočtu něco málo přes tisíc korun s daní.

Partnerem zpravodajství o Xiaomi je společnost Witty Trade s.r.o. provozující webové stránky Xiaomi-Czech.cz.
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze