Windows Threshold budou v mnohém podobné Windows 7

18

O tom, že Microsoft úpěnlivě pracuje na nových Windows 9, není pochyb a jako vždy unikly z Redmondu snímky nových Windows Threshold, nebo chcete-li Windows 9. Fakt, že se v tomto systému objeví nabídka Start lze brát již jako prakticky hotovou věc a jak je vidno, tak bude podobná té z Windows 7.

Nejnovější sestavení systému Windows nese číslovku 9795 (Windows 8.1 je sestavení 9600) a byl zkompilován 13. července jako součást laboratorního vývojového kitu. V podstatě se jedná o to, že již v tomto sestavení bylo změněno rozhraní systému a byly provedeny i změny v jádře, což je při takto nízkém čísle sestavení u Windows neobvyklé.

Windows Threshold 9795

Již dříve jsme měli možnost nahlédnout do znovuzrozené nabídky Start ze sestavení 9788, kde byly vidět dlaždice z Modern UI a seznam aplikací podobný tomu z Windows 7. Nově je však k vidění i možnost spouštění aplikací určených pro prostředí Modern UI v oknech, o čemž se dříve jen spekulovalo. V nabídce Start bude také možno vyhledávat aplikace, jako ve Windows 7. Ovšem stále není jasné, jak se systém bude jmenovat, ovšem spíše bych se přikláněl k Windows 9, protože změn je už nyní opravdu mnoho.

Jak na vás nové sestavení Windows působí? Podělte se s námi v diskuzi.

Zdroje: myce.com, theverge.com, wpcentral.com

Diskuze ke článku
GPM
Krok střelené firmy. Jednou metro ano, pak zas metro ne... No comment. Neví co by.
Jakub
Bylo by dobry kdyby to bylo Windows Treshold, aby to bylo trochu originální.
jarda
Me se libi, je tam moznost vyberu. Tlacitko start uvitam, jen pry nebude tato aktualizace zdarma pro W8.1, a to je skoda. :-(
Lukáš
Takže bude tam plocha ? :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze