Unikají nové zvěsti o Windows 8.2 a Windows 9

25

Velmi známý ruský web WZOR přináší nové informace o budoucích systémech Windows 8.2 a Windows 9. První ze jmenovaných bude distribuován stejně jako nedávno vydaný Windows 8.1 Update 1 a je možné, že přinese zpět nabídku Start. Windows 9 zase přinese upravené prostředí Modern UI.

Windows 8.2 je velmi podobný jarní aktualizaci Windows 8.1, která se taktéž nazývá Windows 8.1 Update 1, a proto je možné, že systém ponese název Windows 8.1 Update 2. Součástí této aktualizace má být nová nabídka Start a možná i podpora spouštění aplikací pro Modern UI (Metro) v oknech.

Windows 8.1 Update 1

Windows 9 má přinést předělané prostředí Modern UI. Chybět nemá nová nabídka Start a aplikace Modern UI v oknech. V klasické podobě bude nabídka Start přístupná jen na nedotykových přístrojích, na zařízeních s dotykovým displejem pak bude obrazovka Start, je však možné, že ji bude možné libovolně přepínat.

Zdroje: microsoft-news.com

Diskuze ke článku
Lukáš
No já jenom pevně doufám že na Windows 9 bude možnost mít normální plochu a bude možnost se přepnout protože hnusné metro nevystojím.
Zdeněk Babický
Zdeněk Babický
To jde samozřejmě i na W8.1
Tomáš
Já tedy nevím jak vám, ale mně nabídka Start přestala chybět asi po půl hodině používání W8. Upřímně doufám, že bude nějak možné zachovat současný vzhled/rozhraní W8.1 update 1.
omg
Nevim ako vy ale ja som sy kupil cisto novy windows 7 ultimate a som na 100 % spokojnej .ha ha

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze