Windows 8.1 dostal velký balík aktualizací: myslí hlavně na bezpečí

2

Na rychlosti aktualizačního procesu často závisí megabajty důležitých a důvěrných dat nemála uživatelů a čím rychleji jsou tak zranitelnosti opraveny, tím lépe jsou počítače zabezpečeny. A nutno podotknout, že bezpečnosti není nikdy dost.

Začátkem tohoto týdne, v úterý 8. července, vypustil Microsoft tradiční balík aktualizací, kde se mimo jiné vypořádal s dvěma kritickými chybami a celými 29 zranitelnostmi, z nichž se 24 týkalo internetového prohlížeče s modrým E v logu. Podle dostupných informací se v balíku objevily i vybrané opravy překladů pro jazykové mutace, technologií týkajících se USB a uspávání Windows 8.1.

Windows 8.1

Neobvyklý balík záplat musel Microsoft vydat trošku mimo tradiční „záplatovací úterý“, tj. nyní. A proto se v kanále Windows Update objevila sada dalších samostatných aktualizací, které by se měly poprat s několika problémy a zranitelnostmi, které nebyly opraveny počátkem tohoto týdne. Aktualizace jsou samozřejmě dostupné i pro Windows RT a Windows Server 2012 R2.

Zdroje: support.microsoft.com

Diskuze ke článku
Raiden_cz
Me děla notebook s w8.1 hrozny problémy protože jakmile se pripojim na domácí WiFi tak po chvíli spadne. Zkoušel sem snad všechny rady na internetu a nic tenhle problem ne vyřešilo trvale tak doufám ze po nejaky aktualizaci spraví i tohle... Díky bohu za dual boot a ubuntu :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze