Windows 8 v New Yorku: originální showroom přímo na Time Square

2

Start prodeje nového operačního systému Windows 8 je nejen velmi důležitým bodem v historii systému, ale také začátkem nové éry pro Microsoft, který chce přinést do branže nové a čerstvé nápady. Právě proto se nesla akce Windows 8 na Times Square v epickém duchu.

Nešlo přitom jen o obří LCD panely, které nesly logo systému a odpočítávaly pomyslný start. Celý Times Square se proměnil v prezentační sál, kde byly návštěvníkům vystaveny zařízení mnoha světových výrobců včetně Acera, Asusu, HP, Dell, Toshiby, Samsungu, Sony či Lenovo, na kterých běžel operační systém Windows 8. Velká pozornost byla věnována i tabletům, které dostaly svůj vlastní prostor a unikátní prezentaci.

Kromě veřejné prezentace na náměstí bylo možné navštívit Molo 57 s umělecky pojatou výstavou města New York a zařízeními, které bylo možné si osobně vyzkoušet. Výstava navíc bude pro návštěvníky dostupná ještě několik týdnů.

TIP: Přečtěte si více o odhalení nových Windows 8.

Už na první pohled bylo jasné, že nechce Microsoft ponechat nic náhodě a o startu nového operačního systému se musí dozvědět co nejvíce lidí po celém světě. To se společnosti dost možná povedlo, protože velkolepou akci navštívilo úctyhodné množství technoidů, novinářů i občasných přihlížejících, nemluvě o tom, že se o ní mluví v mnoha jiných zemích. Jsme opravdu zvědaví, s čím se vytasí dnešní Windows Phone 8.

Zdroje: slashgear.com

Diskuze ke článku
Bomba
Takovýhle akce mi vždycky vyrazí dech. :-) Má to můj obdiv, i fotky z Oracle Day mi přišly úžasné. Prostě se mi líbí, když firmy jsou ochotné a schopné udělat něco takového, aby zviditelnili svůj produkt a celkem bych tam rád byl. :-)
Nobodyknows
TEN GANGNAM STYLE NA TOM TIME SQUARE MĚ HALDÍ OP OP OPAN GANGNAM STYLE

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze