Windows 10 budou dostupné od 29. července (aktualizováno)

Konečně dostáváme oficiální informaci o dostupnosti Windows 10, ta se datuje na 29. července. Aktualizace bude v tento den dostupná na celkem 190 trzích formou bezplatného upgradu pro majitele stávajících Windows 7 a Windows 8.1. Do testování se zapojilo více než 4 miliony testerů po celém světě.

Aktualizováno 1.6.2015

Od dnešního dne Microsoft také umožňuje rezervaci Windows 10 na svých stránkách popřípadě vám může být nabídnuta přímo z oznamovací oblasti. Můžete si tak bezplatně zarezervovat přechod na nový systém a jakmile společnost vypustí finální verzi, dostanete upozornění. Nabízí se ovšem otázka, z jakého důvodu byste měli této služby využít, a co nabízí oproti klasické aktualizaci.

Windows 10 - rezervace

Původní zpráva z 1.6.2015:

Nepřehlédněte:

Microsoft dnes oficiálně oznámil, že systém Windows 10 bude od 29. července 2015 dostupný na 190 trzích, a to jako bezplatný upgrade pro zákazníky používající systémy Windows 7 a Windows 8.1. S pomocí více než 4 milionů uživatelů po celém světě, kteří se zapojili do testování systému, odstartuje Windows 10 novou éru technologií. Bezplatný upgrade bude možný po dobu jednoho roku od vydání systému.

Windows 10

Cena systému pro starší systémy by měla být 110 dolarů za verzi Windows 10 Home, Windows 10 Professional by měla být o 40 dolarů dražší (3 300 Kč a 4 500 Kč).

Zdroje: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
Aleš
Na windows 7se u PC bratrovi vyskočila nabídka na rezervaci bezplatného upgradu.
Lukas “Kefalin” Tankovic
Lukas “Kefalin” Tankovic
Jop,vyskocila mi rezervacia,len sa to bojim stahovat.
Martin Š
Mám Windows 8.1 a vpravo vedľa skrytých ikoniek na lište už mám ikonku stiahnuť si Windows 10.
Xwert Is
Xwert Is
Mňa by zaujímalo že ak raz aktualizujem či bude možné vrátiť sa naspäť na legálny Windows 7 alebo už len win 10? ...
Tiež by ma zaujímalo akým spôsobom sa to bude aktualizovať rad by som si totiž pred tým ako sa pustím do aktualizácie preinstaloval pc aby som tam mal čistú inštaláciu Windows

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze