Vytvoř tričko s vlastním potiskem nebo mikinu z tvého mobilu

Vytvoř tričko s vlastním potiskem nebo mikinu z tvého mobilu
Fotografie: puppynator.cz

Lámeš si hlavu s originálním narozeninovým dárkem? V tom případě máš řešení přímo před sebou! Dnes si totiž ukážeme, jak si rychle, jednoduše a za férovou cenu vytvořit vlastní originální oblečení – nejlépe jako dárek k narozeninám. Jestli hledáš dárek pro bratra, přítelkyni, mámu nebo kamaráda, pusť se do čtení a nezapomeň na tipy na konci článku!

Tričko s vlastním potiskem nebo mikinu má doma téměř každý. Řekněme si ale upřímně, že téměř všichni jsme také dostali aspoň jednou v životě takový kousek, že jsme se museli k úsměvu nutit.

Trefit se do vkusu člověku, kterého chceš obdarovat oblečením, není vždy jednoduché. Nakonec se ti může stát, že to zamrzí i tebe jakožto dárce. Investuješ do oblečení nemalé peníze a ve finále by možná obdarovaného víc potěšilo pozvání na večeři. Ale co s tím?

Aby se oblečení stalo dárkem, který skutečně potěší, je potřeba vsadit na originalitu. To se ti bez problémů povede, když se vyhneš obchodům s identickými kusy, vyráběnými jako na běžícím páse, a místo toho vytvoříš tričko s vlastním potiskem.

Jednak takové oblečení nejspíš nebude mít nikdo jiný na světě, a jednak si bude obdarovaná osoba zvlášť vážit tvého investovaného času a kreativity do osobního nápadu – trička, mikiny nebo jiného dárkového předmětu.

Jak si vytvořit potisk triček nebo mikiny s vlastním potiskem? Tři konkrétní rady a tipy

Tricko

Občas se nás lidé ptají, jestli je těžké vytvořit si mikiny s vlastním potiskem jako dárek k narozeninám. Odpověď zní: Je to úplně jednoduché! Kdysi dávno by tě čekalo hledání grafika, který by ti tričko nebo mikinu navrhl, a pak zjišťování, kde je dostupné studio, které se věnuje potisku oblečení. Výsledek by navíc byl jasný až ve chvíli, kdy za tričko zaplatíš. Tohle už ti dnes naštěstí nehrozí.

Vlastní oblečení si totiž vytvoříš 100% online v našem Online Kreatoru. Nemusíš ovládat žádné grafické programy ani disponovat konkrétními představami o tričku či mikině. Prostě se do toho pusť – hraj si s barvami, motivy a nápisy a vyrob si tričko, které bude perfektním narozeninovým dárkem.

Protože jsou dnes našich spokojených zákazníků, autorů vlastního oblečení, už tisíce, posbírali jsme 3 nejdůležitější rady, kterými se při vytváření vlastního narozeninového trička nebo mikiny řídili:

Jen si to představ – vytvoříš skvělé dárkové oblečení s vlastním potiskem a ve chvíli, kdy ho někomu daruješ, zjistíš, že je příliš velké nebo příliš malé. Prostě nenositelné! Proto se před tvorbou vlastního designu na oblečení ujisti, že znáš správnou velikost obdarovaného.

1. Pečlivě si ověř velikost oblečení pro obdarovaného

Jen si to představ – vytvoříš skvělé dárkové oblečení s vlastním potiskem a ve chvíli, kdy ho někomu daruješ, zjistíš, že je příliš velké nebo příliš malé. Prostě nenositelné! Proto se před tvorbou vlastního designu na oblečení ujisti, že znáš správnou velikost obdarovaného.

Tip: Pokud velikost neznáš, nic se neděje. Tabulku velikostí, která ti pomůže se při výběru zorientovat, najdeš u každého našeho výrobku.

2. Poraď se o návrhu s někým dalším

Až budeš mít design hotový, poděl se o něj s někým, kdo oslavence dobře zná. Jsou k tomu dva důvody: 1) Pokud děláš tričko s vlastním nápisem, vždy se hodí ještě druhý pohled ke kontrole bezchybnosti jazyka. 2) Tentýž člověk ti může říct svůj názor na barvu, motiv nebo samotný design a střih oblečení. V tomto případě také platí – víc hlav víc ví.

Tip: Nemusíš dělat žádné screenshoty ani složité odkazy. Svůj design prostě známému pošli prostřednictvím odkazu v Online Kreatoru.

3. Vyber správný druh oblečení

Všichni nejsou tzv. tričkový typ. Někdo má rád tričko s krátkým, jiný zase s dlouhým rukávem. Někdo ze všeho nejvíc preferuje polokošili nebo polo tričko. Stejné je to i s mikinami – někdo má rád mikiny s kapucí a další dává přednost mikinám bez kapuce. Ujisti se, že kousek, který vybíráš, má potenciál stát se trvalou součástí šatníku oslavence.

Tip: U nás najdeš velký a přehledný výběr pánských, dámských i dětských triček a mikin. Dej si záležet a vyber takový střih, který bude osobě tobě drahé dobře sedět.

Narozeninový potisk triček pro sportovní kluby a týmy

Tricko

Narozeninové oblečení se nemusí týkat pouze jednotlivců, oslavují přece i družstva, města a různé skupiny. Máme proto v nabídce i oblíbené varianty potisku pro týmy a skupiny. Tzv. skupinový potisk triček je ještě výhodnější, protože ti na něj můžeme poskytnout výraznou slevu, v případě velké objednávky až 40 %! Ale pěkně popořádku…

Oslavovat můžeš samozřejmě v jakémkoli oblečení, ale když dojde na skupinovou oslavu nebo oslavu založení týmu či školy, bývají u našich zákazníků nejoblíbenější mikiny. Nejčastěji se využívá přední strana na potisk loga a zadní strana na potisk čísla, které představuje dané výročí. V nabídce máme mikiny s kapucí i bez kapuce, takže je jen na tobě, resp. na tvém týmu či skupině, jak bude vaše mikina s vlastním potiskem vypadat. Pro lepší představu ti ukážeme jeden příklad a pod ním najdeš seznam oblíbených příležitostí, ke kterým se hodí potisk výročí na mikinu.

Nejoblíbenější témata na mikiny s potiskem výročí:

  • Mikiny pro střední školu
  • Mikiny pro základní školu
  • Mikiny pro volejbalový klub
  • Mikiny pro politickou stranu
  • Mikiny pro Klub českých turistů

Chceš originální dárek, ale nemělo by to být oblečení? Zkus dárek s vlastním potiskem!

Chceš něco originálního, něco vlastního, něco s nápisem – zkrátka skvělý tip na dárek k narozeninám, ale zároveň to nemá být oblečení. Ať už máš k tomu jakýkoli důvod, řešení pro tebe máme – dárek s vlastním potiskem!

V Online Kreatoru si můžeš vybrat nejen z triček a mikin s vlastním motivem, ale najdeš u nás i dárky a fotodárky jako například:

  • Hrnky a sklenice s vlastním potiskem
  • Dárkové polštáře a fotopolštáře
  • Mikiny pro volejbalový klub
  • Plyšové hračky a plyšáci se jménem
  • Narozeninová pivní sklenice