Vyšla česká akční hra Dead Effect 2 s perfektní grafikou

24

Češi se na poli vývoje mobilních her mohou opravdu řadit ke světové špičce. Mezi nové přírůstky nově patří hra Dead Effect 2, která exceluje silnou atmosférou, zábavnou akční hratelností i perfektní grafikou.

Špičková grafika, akční hratelnost, pohled první osoby a zombíci jako hlavní nepřátelé. Dalším vodítkem je české vývojářské studio. Je to Madfinger a jejich Dead Trigger? Ale vůbec ne! Je to Dead Effect 2 od jiného českého studia – BadFly Interactive.

Hlavní předností hry je silná atmosféra, perfektní grafika a zábavná akční složka. Autoři slibují až dvacetihodinovou kampaň a k tomu ještě deset hodin speciálních úrovní. To na mobilní hru takových kvalit není vůbec málo. Nechybí ani vylepšování a velká spousta zbraní. Hra vás také potěší, pokud máte herní ovladač, protože ho plně podporuje. A pokud máte shodou okolností zařízení nVidia Shield, tak si budete moci užít speciální efekty navíc, jako je třeba HDR nebo hloubka ostrosti.

Dead Effect 2 si můžete stáhnout zdarma pro Android a iOS. Hra obsahuje volitelné mikrotransakce a vyžaduje online připojení.

Stáhnout Dead Effect 2

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: deadeffect2.com

Diskuze ke článku
Ajaj
Ajaj, ma to 1,9GB, nevite nekdo kolik to zabira na iOS po instalaci?
.
Mě to na tabletě zabírá teda asi cca 950MB.:D nevím, ale má to fakt krásnou grafiku:)
shield
Ten název :D to je jak kdyby spojily dead space s mass effect :P :D a proto vzniklo dead effect :D
Miroslav Maršál
Miroslav Maršál
Byla by pro ta česká studia velká ostuda a tragické znevýhodnění na zahraničních trzích, kdyby jejich produkty obsahovaly možnost volby českého prostředí? Nebo je jim prostě český Pepík jen ukradený?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze