Vyhrajte příslušenství Predator a vychutnejte si herní zážitky naplno

Podzimní nadílka soutěží
1
Vyhrajte příslušenství Predator a vychutnejte si herní zážitky naplno
  • mobilenet.cz si pro vás, naše fanoušky, připravil podzimní nadílku soutěží
  • Získat můžete zajímavé produkty různých značek, aktuálně budeme soutěžit o produkty od Aceru
  • V prvním kole se můžete těšit na příslušenství z herní linie Predator

Server mobilenet.cz si cení přízně fanoušků, a proto pro vás často chystáme soutěže o hodnotné výhry. Nyní se můžete těšit na podzimní kolo soutěží, kdy budete moci získat zajímavé produkty různých značek. V prvním kole vám nabízíme příslušenství Predator (brand herních produktů od Aceru), které vám zpříjemní herní zážitky.

Pokud patříte mezi příznivce PC her, jistě jste již slyšeli o herních produktech z linie Predator. Kromě zajímavých notebooků a PC sestav nalezneme v nabídce i povedené příslušenství, například headset Predator Gaming Headset by SteelSeries, batoh Predator Gaming Rolltop Backpack a myš Predator Gaming Mouse by SteelSeries. A právě o tyto produkty můžete hrát v naší aktuální soutěži, výherce batohu navíc získá ještě USB disk a tričko s motivem Predator.

Náhlavní herní sluchátka společnosti Acer se pyšní skvělým odizolováním okolního hluku a disponují vestavěným zásuvným mikrofonem. Sluchátka mají velké a pohodlné náušníky z paměťové pěny a koženky, rafinovaný závěsný design a jsou vybavena dvakrát 3,5mm jackem. Sluchátka mají zaoblenou konstrukci, která se snadno přizpůsobí tvaru hlavy a spolu s náušníky vám poskytuje pohodlí i při dlouhodobém hraní.

Tyto zajímavé produkty můžete získat v aktuální soutěži na mobilenet.cz

Herní myš Predator se dokonale přizpůsobí vysokým nárokům hráčů pro tisíce her. Její senzor se chlubí snímáním v rozlišení od 50 do 6 500 DPI, takže spolehlivě zachytí nejjemnější pohyb. Spolu s dokonalým ergonomickým tvarem zaručuje precizní ovládání, aby se stala pomyslným prodloužením ruky do herního světa. Myš obsahuje 6 tlačítek, kterým přiřadíte potřebné prvky pro pohodlné hraní. Nejčastěji používané levé a pravé tlačítko bylo testované na 30 milionů stisků, výdrž je tedy zaručena.

Značkový batoh Predator Gaming Rolltop je určen pro přenášení notebooků s úhlopříčkou do 15,6", včetně herní řady notebooků Predator. Nabídne jedinečný design a kvalitní zpracování. Batoh je vybaven pohodlnými ramenními popruhy a také rukojetí na přenášení. Jeho konstrukce je pevná a odolná proti nárazům a roztržení. Hmotnost činí něco málo přes jeden kilogram.

Výhry

  • 1. cena: headset Predator Gaming Headset by SteelSeries
  • 2. cena: myš Predator Gaming Mouse by SteelSeries
  • 3. cena: batoh Predator Gaming Rolltop Backpack + tričko a USB disk s motivem Predator

Jak hrát a vyhrát?

Cesta k výhře není těžká. Stačí odpovědět na jednu snadnou otázku a mít trochu štěstí při losování, pak můžete získat jednu ze tří hodnotných cen, které do soutěže věnovala společnost Acer.

Ať vám už žádná soutěž neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!

Soutěž probíhá od 13. 11. 2017 09:00 do 18. 11. 2017 23:59 hod. Nezapomeňte si pročíst také kompletní pravidla soutěže.

Soutěžní otázka