Vyhrajte Huawei P40 (Pro), stačí pořídit skvělou fotografii a zaujmout porotu

4
Vyhrajte Huawei P40 (Pro), stačí pořídit skvělou fotografii a zaujmout porotu
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Huawei spustil soutěž NEXT-IMAGE, ve které lze vyhrát P40 Pro a 10 tisíc dolarů
  • Soutěž se koná celosvětově i v tzv. národních kolech
  • V České republice vyhraje 5 šťastných Huawei P40

Huawei vyzývá své fanoušky, aby vytvořili a sdíleli své nejzajímavější snímky v rámci NEXT-IMAGE 2020, největší světové soutěže zaměřené na fotky a videa z chytrých telefonů. Minulý ročník této soutěže přitáhl přes 500 000 účastníků.

Do soutěže se mohou zapojit všichni majitelé chytrých telefonů Huawei a dostanou příležitost prozkoumat krásy života v pěti kategoriích:

  • Široko daleko: Fotoaparátem chytrého telefonu pořiďte snímky skrytých krás v různých perspektivách, ať jste venku nebo uvnitř.
  • Magická noc: Zachyťte zábavné okamžiky v noci nebo ve špatně osvětleném prostředí. Přeneste kouzlo okamžiku a popusťte uzdu své fantazii.
  • Chuť žít!: Obraz řekne více než tisíc slov – využijte ho ke sdílení emocí a inspirace, kterou čerpáte z každodenním životě.
  • Tváře: Experimentujte s identitou a silou portrétní fotografie. Zachyťte tváře vašich nejbližších.
  • Vyprávěj příběh: Sérií fotografií vyjádřete emoce nebo vás vlastní příběh. Příběh musí obsahovat 3 až 9 obrázků.

Podrobnosti o soutěži NEXT-IMAGE 2020 a možnosti, jak se zapojit najdete na oficiálních stránkách výrobce. Přímo zde prozradíme, že uzavírka přihlášek je 31. července v 18:00 hodin středoevropského letního času.

Výběr vítězů

Jako každý rok budou letošní vítěze vybírat přední světoví experti na fotografii. V globální porotě se tedy objeví:

  • Steve McCurry – vítěz mnoha ocenění včetně medaile Roberta Capa, národní ceny pro fotografy a čtyř ocenění Jose Awards. Jedno z McCurryho nejslavnějších děl je „Afghánská dívka“ později označovaná jako jedno z nejikoničtějších a nejsilnějších děl v historii fotografie.
  • Elizaveta Porodina je renomovaná módní portrétní fotografka z Ruska. Její dílo se zaměřuje na experimentální módu a umělecké fotografie a proslula používáním alternativních tvarů a poutavých barev.
  • Reuben Krabbe je kanadský fotograf extrémních sportů, který využívá kreativní fotografické techniky k zobrazení polarizovaných stylů a předmětů. Do poroty přinese energii a nové možnosti.
  • Karolina Henke je známá švédská fotografka s jedinečnou vizuální narativní a uměleckou identitou. Henke má vážené postavení v oblasti mezinárodní módy a umělecké fotografie.
  • Andrew Garrihy, globální ředitel značky Huawei Consumer Business, a Li Changzhu, zástupce oddělení produktového marketingu Huawei, také pomohou s výběrem vítězných příspěvků.

V hlavní kategorii zvané Fotograf roku budou vyhlášeni tři vítězové, kteří obdrží nejen nový Huawei P40 Pro, ale také odměnu v hodnotě 10 tisíc dolarů, tedy zhruba 230 tisíc korun.

V národním československém kole soutěže NEXT-IMAGE mohou účastníci vyhrát celkem 5× Huawei P40, vždy jeden pro vítěze každé kategorie. Pro druhé a třetí umístěné jsou připraveny dárkové balíčky. Do celkové globálního finále postoupí dohromady 10 snímků, 2 snímky z každé kategorie. V porotě českého a slovenského kola soutěže zasednou známé osobnosti společenského života a vybraní zástupci Česka i Slovenska.

Diskuze ke článku
Areon
Huawei se snaží a to je dobře, sankce nebudou trvat věčně a na západním trhu je třeba se udržet v povědomí.
Eman
Ano nic netrvá věčně a tak sláva huawei bude minulostí a jednoho dne skončí v propadlišti dějin
anonym
Ten zavadejici tituek jste si mohli odpustit, ma pusobit dojmem, ze Vy sami vyhlasujete nejakou fotosoutez, a prtiom jenom citujete fotosoutez, kterou porada sam Huawei. To uz myslite, ze byste jinak nenalakali ctenare k otevreni clanku?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze