Pomůže mu nová barva? Huawei P40 Lite si nově pořídíte také v šedém odstínu

6
Pomůže mu nová barva? Huawei P40 Lite si nově pořídíte také v šedém odstínu
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Huawei rozšiřuje paletu dostupných barev P40 Lite na čtyři
  • Nový odstín je exkluzivně v nabídce v prodejních sítích Alza, Datart a Smarty

Řada Huawei P40 to na českém a potažmo všech západních trzích nemá vůbec lehké. O přízeň zákazníků bojuje s výrazným handicapem v podobě absence Google služeb a ačkoliv je možné aplikace nahradit, zamrzí absence bohatého obchodu s aplikacemi či nemožnost provádět bezkontaktní platby telefonem. Cenově dostupnější varianta Huawei P40 Lite se doposud na českém trhu nabízela v zelené, černé a růžové.

Huawei P40 Lite v šedé variantě

Výrobce dnes oznámil, že se paleta dostupných barevných odstínů rozšiřuje o leskle šedou. Pořídíte ji za běžnou cenu 6 499 Kč, přičemž je exkluzivně dostupná je v prodejních sítích Alza, Datart a Smarty.

Huawei P40 Lite

Rozměry159,2 × 76,3 × 8,7 mm, 183 g
DisplejTFT IPS, 6,4" (2 340 × 1 080 px)
Fotoaparát48 Mpx, video: 1 920 × 1 080 px, 30 FPS
ProcesorHuawei Kirin 810, 2×2,27 GHz + 6×1,88 GHz
PaměťRAM: 6 GB, úložiště: 128 GB, nanoSD
Akumulátor4 200 mAh
Diskuze ke článku
Khan
Ne.
Carda
Ano a hned si koupím tři kusy kdyby náhodou tak do foroty abych si mohl užívat ten super displeiy 16:9 na YouTrotle
Areon
Firmy ho pořizují ve velkém. Na alze je nyní jen v zelené barvě prodaných 1000+ ks. Ono poměr cena / výbava je u něj z celé řady P40 nejlepší a v této cenové relaci je přece jen experimentování z HMS od Huawei lepší než s drahými vrcholnými modely :-) .
St
Myslím, že barva nepomůže. Ono většině lidí je více méně jedno jakou barvu má jejich telefon, jelikož telefon mají v nějakém tom pouzdře. Co jim jedno není, že ten telefon nemá slot na micro, ale nano SD karty. Takže pokud budou chtít rozšířit paměť telefonu, tak budou muset sáhnout podstatně hlouběji do kapsy. Trošku mi to připomíná Sony, resp. SonyEricsson, který také svého času dlouho a sveřepě trval na svém standartu paměťových karet.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze