Vyhrajte Honor Play a Honor Watch Magic v naší nové soutěži

Vyhrajte Honor Play a Honor Watch Magic v naší nové soutěži
  • Další seriál soutěží serveru mobilenet.cz je tu, tentokrát budete moci získat špičkové výhry značky Honor
  • V prvním díle lze vyhrát špičkový Honor Play s hodinkami Honor Watch Magic
  • Stačí správně poskládat indície a šťastným výhercem se můžete stát právě vy

Server mobilenet.cz si pro vás ve spolupráci se značkou Honor připravil seriál soutěží o špičkové ceny. Startujeme právě dnes a v prvním kole můžete získat hned dvě skvělé výhry, konkrétně chytrý telefon Honor Play spolu s chytrými hodinkami Honor Watch Magic.

Vyhrajte Honor Play a Honor Watch Magic – soutěž

Tento doslova magický balíček můžete získat jen pokud se zúčastníte naší soutěže, ve které stačí správně složit soutěžní indície. Pokud budete mít štěstí, balíček výher značky Honor poputuje zanedlouho přímo k vám.

Honor Watch Magic

Honor Play je navržen pro všechny, jejichž srdce bije pro hraní. GPU Turbo přináší enormně rychlý a hladký zážitek z herního telefonu, který dělá každý dotyk, každou interakci a dokonce i každou hru ještě rychlejší. Díky integrovanému neuronovému procesoru s umělou inteligencí čipsetu Kirin 970 přináší inteligentní hraní a fotografování vždy nekompromisní zážitek. Dlouhou výdrž zajistí baterie s kapacitou 3 750 mAh, bezpečnost poté možnost odemknutí zařízení obličejem.

Honor Play

Honor Watch Magic okouzlí svým designem. Tělo hodinek je vyvedeno z nerezové oceli 316L a díky tělu tenkému 9,8 milimetru patří k nejtenčím chytrým hodinkám na trhu. Řemínek je odolný vůči potu a je vyrobený z kombinace italské hovězí kůže nahoře a silikonové pryže dole. Potěší rovněž 1,2palcový AMOLED dotykový displej s rozlišením 390 × 390 pixelů, který při jemnosti 326 PPI nabízí vynikající zbrusu nový vizuální zážitek. To že se s hodinkami neztratíte zajistí polohovací systémy GPS, GLONASS a GALILEO. Třešničkou na dortu je týdenní výdrž a monitoring srdečního tepu v reálném čase.

Jak hrát a vyhrát?

Tentokrát to nebude o otázkách, ale o skládání indícií. Již nyní naleznete na instagramovém profilu mobilenetcz a honorczsk jednu totožnou fotografii přidanou     12. 4. 2019 ve 14:00.

Nalezení těchto dvou stejných fotografií je pro účast v soutěži nezbytné. Začnete instagramovým profilem mobilenetcz, kde u fotografie naleznete v popisku první část soutěžního textu. Jak už asi čekáte, druhou část naleznete pod fotografií na instagramovém profilu honorczsk. Jakmile složíte dohromady soutěžní větu, zapíšete ji v plném znění do soutěžního formuláře zde v článku.

Pro účast v soutěži je rovněž nutné odebírat obsah instagramových profilů mobilenetcz a honorczsk. Jen sledující obou profilů mohou být zařazeni do slosování o „magický balíček“ Honor.

Pravidla soutěže

  • do soutěže může být zařazen pouze ten soutěžící, který do soutěžního formuláře vyplní soutěžní větu v plném znění, své jméno, e-mailovou adresu, název osobního instagramového profilu a odsouhlasí plné znění pravidel;
  • účast v soutěži je podmíněna odběrem instagramových profilů mobilenetcz a honorczsk, což soutěžící stvrzuje zadáním svého osobního instagramového profilu v soutěžním formuláři;
  • soutěž probíhá od 12. 4. 2018 14:00 hodin do 18. 4. 2019 23:59 hodin.;
  • každá osoba se může soutěže zúčastnit pouze jednou – duplicitní a podvodné záznamy budou mazány;
  • výhra v soutěži je následující: 1× Honor Play + 1× Honor Watch Magic;
  • obecné znění pravidel serveru mobilenet.cz naleznete zde

Soutěžní formulář

Pokud se vám soutěžní formulář nezobrazuje správně, využijte následujícího odkazu.

Ať vám už žádná soutěž neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!