Vyhlášení soutěže o tablety Vodafone Smart Tab II

17

Na mobilenet.cz jsme pro vás minulý týden přichystali další soutěž. Tentokrát jste mohli vyhrát hned dva tablety Vodafone Smart Tab. Ve hře byla jako desetipalcová, tak sedmipalcová varianta. Kdo si nakonec odnáší praktický dárek?

Naše poslední soutěž probíhala ve spolupráci s Vodafone Czech Republic a.s. a mohli jste v ní zodpovězením jednoduchých otázek získat jeden ze dvou nových tabletů od Vodafonu. Ptali jsme se vás například, kdo tentokrát tablety pro Vodafone vyrábí. Správnou odpovědí bylo v případě desetipalcové varianty Lenovo. Spoustu z vás však zvolilo konkurenční ZTE či Huawei.Kdo si ale přečetl naši recenzi, odpověděl určitě správně. Úspěšnější jste byli v případě určení úhlopříčky Vodafonu Smart Tab II 7, kde jste 7palcovvý displej uhádli takřka všichni.

Vodafone Smart Tab II 10 a Vodafone Smart Tab II 7

Nyní už ale přejděme k samotnému vyhlášení vítězů. Jen připomenu, že první místo získává větší Vodafone Smart Tab II 10, zatímco druhý vylosovaný obdrží menší Vodafone Smart Tab II 7.

Vyhlášení vítězů

Výhercům gratulujeme a všem ostatním přejeme více štěstí příště. Vylosovaní výherci budou ohledně zaslání výher kontaktováni společností Vodafone, která rovněž rozešle výhry.

Diskuze ke článku
retr0
mno, tak ani tenhle střep jsem nevyhrál a ještě jsem přišel o práci, skvělý, beru pušku a jdu se oběsit do rybníka
n7610
Výhercům velká gratulce :-) :-)
Concionator
Ó, tak moc jsem si tentokrát přál vyhrát zrovna já, zcela sobecky... :oD Blahopřeju výhercům!
Mirda
Sic jsem si prekvapive pral vyhrat ja, ale gratulace. Vzdy to udela nekomu radost tak proc to nekomu neprat.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze