Vodafone přichází se speciální nabídkou pro zákazníky nad 60 let

6

Vodafone přichystal speciální Nabídku 60+ pro všechny, kteří dosáhli šedesátky a chtějí si život i nadále naplno užívat. Zákazníci si mohou vybrat mezi tabletem s mobilním internetem, tarifem s volnými minutami do všech sítí s extra slevou na nový smartphone či předplacenou kartu s neomezeným voláním.

„Již v minulosti jsme přišli se speciální nabídkou pro rodiny, minulý týden odstartovala naše kampaň pro mladé lidi, ale nezapomínáme ani na ty, kteří již dosáhli šedesátky. Vzhledem k tomu, že i starší generace se zajímá o mladé trendy a ve využívání internetu vidí benefity, jako je možnost být častěji v kontaktu se svoji rodinou a přáteli či lépe plánovat svůj volný čas, umožňujeme jim přístup k novým technologiím za výhodnějších podmínek. Navíc se mohou kdykoli obrátit na naše specialisty a ti jim rádi a ochotně pomohou jak na základní nastavení tabletu či mobilního telefonu,“ uvedl Petr Dvořák, viceprezident pro nefiremní zákazníky Vodafonu.

Vodafone logo

Zákazníci nad 60 let si mohou pořídit tablet Vodafone Tab speed 6 s mobilním internetem v objemu 4 GB dat na měsíc. Zákazník při pořízení zaplatí 1 Kč za tablet. Poté měsíčně platí 329,12 Kč, z toho 80 Kč činí splátka tabletu a 249,12 Kč datový tarif. Tablet bude splacen po 24 měsících a jeho majitel ušetří 1 656 Kč.

TIP: Mobilní aplikací roku je Můj Vodafone, bodovala i aplikace Záchranka

Pro zákazníky má Vodafone připravené i speciální hlasové řešení, kdy si mohou zvolit mezi předplacenou kartou nebo měsíčním tarifem s volnými jednotkami. Tarif obsahuje 50 volných minut do všech sítí, neomezené SMS v síti a 50 MB dat. Minuta hovoru nad rámec jednotky činí 3,49 Kč/min a SMS do jiných sítí 1,51 Kč. K tarifu nabízíme extra slevu 500 Kč na nový smartphone Vodafone Smart Prime 7. Při pořízení zákazník zaplatí 377 Kč, následně po dobu 24 měsíců hradí 100 Kč. Předplacená karta nabízí neomezené volání v síti Vodafonu za 74,25 Kč měsíčně, cena volání na vybraná 4 čísla je 1,90 Kč a na ostatní čísla 3,49 Kč, SMS vychází na 1,90 Kč. Všechny ceny jsou uvedeny včetně DPH.

Zdroje: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
Zdenda Bárta
Ještě nemají tarif pro mrtvý KurvaFIX Nevolám 0 + tablety s dlouhou anténkou nad hrobku. Když chtějí nalákat důchodce, ať mají na co přejít. Na tom by operátor konečně vyvařil. Taky něco pro zvířátka, třebas žirafy nemají svůj tarif
Rudolf Starý
mám 62 let a raději bych bral data s objemen 3GB na LTE. Nějaké volání do vlastní sítě je nezajimavé.
jvvkzg
parta vymaštěnců stále vymýšlí další a další tarify, složitosti, nesmysly
hjuik
Tvl vyhody jak cip a ty komenty předemnou,tak ty jsou nejvííííc.Hooodně pobavilo,mám hned lepší náladu :D :D :D :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze