Vodafone představil svoji vánoční nabídku v čele s Vodafone Passy zdarma

3
Vodafone představil svoji vánoční nabídku v čele s Vodafone Passy zdarma
  • Vodafone nabídku pro letošní Vánoce podpoří množstvím reklamních spotů
  • Primárním dárkem bude možnost využít až 7 jednodenních Vodafone Passů měsíčně zdarma, a to v rámci celého roku
  • V následujících týdnech představí Vodafone také jednodenní Passy, které ušetří finance

Vodafone odhalil letošní vánoční nabídku a oproti konkurenci nechce zákazníkům vnucovat koupi předražených produktů. To lze alespoň vyčíst z letošní nabídky, kde dominantní prvkem bude nabídka Vodafone Passů. Ty dostanou zákazníci zdarma, konkrétně budou moci během jednoho měsíce využít až 7 jednodenních Vodafone Passů zdarma, a to v rámci celého roku, tedy 12 měsíců.

Vodafone Vánoce 2018

Vodafone Passy budou mít platnost celého dne, tedy 24 hodin. Zábavu v mobilu si zákazníci mohou namixovat zcela libovolně, a to z kompletní nabídky Vodafone Passů, která zahrnuje Video, Music, Social, Chat i Cloud Pass. Ten je v nabídce sváteční novinkou.

Balíčky bude možné aktivovat skrze aplikaci Můj Vodafone, která patří i dle hodnocení zákazníků mezi velmi oblíbené. Měsíčně využije služeb aplikace Můj Vodafone okolo půl milionu klientů. Balíčky bude možné aktivovat od 19. listopadu, celkem budou moci zákazníci využít akci více než 80×.

Zájemci mohou využít Social Pass, a to například pro sociální sítě Facebook, Instagram, Snapchat nebo Twitter. Další možností je Video Pass, který zahrnuje YouTube, Netflix, Sledování TV a dalších 15 aplikací. Music Pass se hodí třeba pro služby Apple Music či Spotify a podobně poslouží také Chat Pass, který se týká například aplikací WhatsApp a Facebook Messenger. Úplnou novinkou bude Cloud Pass, který Vodafone spustí také od 19. listopadu. Díky němu si každý bez ohledu na množství dat v mobilu může kdykoliv zálohovat dokumenty, fotografie nebo třeba videa v aplikacích Google Drive, Dropbox, OneDrive a Box.

„Loni jsme dělali radost Social a Video Passem do konce ledna zdarma. Ale zákazníci nás přivedli k myšlence, že by si rádi sami určili, který Pass a kdy ho chtějí využít. A nejlépe po celý rok,“ říká Petr Dvořák, generální ředitel společnosti Vodafone Czech Republic.

Vodafone

Denní Passy jsou připraveny pro firemní i nefiremní zákazníky v aplikaci Můj Vodafone, kde se zájemci do kampaně přihlásí (musí to stihnout do 20. ledna 2019) a následně pokaždé vybraný Pass aktivují. Čím dříve se přihlásí, tím více denních Passů mohou získat. Dárek mohou využívat zákazníci s tarifem i předplacenou kartou a vždy je třeba mít aktivní měsíční datový objem

Další vánoční dárek potěší hlavně všechny smolaře, kteří si rozbijí displej u svého nového telefonu. Vodafone přináší na český trh unikátní nabídku, a to výměnu prasklého displeje zdarma do tří měsíců od koupě telefonu. Nabídka se týká přístrojů pořízených v období od 1. listopadu 2018 do 20. ledna 2019. Kromě toho mohou zákazníci už od začátku listopadu využít slevy na mobilní telefony. Za jednu korunu je na výběr z pěti různých modelů, jde například o Huawei Y5 2018 nebo Vodafone Smart N9.

Stáhnout Můj Vodafone

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)