T-Mobile odhalil vánoční nabídku plnou slev a bonusů

2
T-Mobile odhalil vánoční nabídku plnou slev a bonusů
  • Složte si dotace v Magenta 1 a získejte atraktivní zařízení už od jedné koruny
  • Speciální vánoční nabídka T-Mobile zahrnuje telefony, notebook, PlayStation i televizi
  • Novinka v nabídce T-Mobile – BBC Earth exkluzivně od 15. 11.
  • Vánoce pro Twisťáky: dobíjení s bonusem a speciální 2GB karta

Rodina zákazníků v Magenta 1 se rozrůstá

T-Mobile v únoru letošního roku spustil novou službu Magenta 1, která přináší zákazníkům výhody na základě spojení mobilních a pevných služeb pod jednu smlouvu. Pro registraci do Magenta 1 stačí jakékoliv dvě služby v ceně od 399 Kč. „Prvních devět měsíců nám ukázalo, že zákazníci novou nabídku velmi přivítali, což odráží i výrazný nárůst prodejů fixních služeb,“ vysvětluje Juraj Bóna, ředitel B2C marketingu a řízení produktů T-Mobile, a dodává: „Z nabízených služeb je podle našeho očekávání nejvíce zastoupen mobilní hlas se 65 %, čím dál více zákazníků si od T-Mobile pořizuje také pevný internet a televizi.“ Nejpočetnější skupina zákazníků využívá dvě služby, ale i skupiny o více službách a produktech jsou silně zastoupené, například 5 a více služeb si pořídilo 19 % zákazníků.

T-Mobile TV se v Magentě 1 daří

Televizi od T-Mobile na IPTV či satelitní platformě využívá téměř 70 tisíc zákazníků, což je o 20 tisíc více než na konci prvního čtvrtletí letošního roku. Většina zákazníků využívá služby Magenta 1. Nejpoužívanější a nejoceňovanější funkcí na IPTV je v zpětné zhlédnutí. Díky kombinaci nahrávání, například přes mobilní telefon, a prodloužení zpětného zhlédnutí na 7 dní pro všechny kanály neunikne zákazníkům T-Mobile TV žádný z jejich oblíbených pořadů. Aktuálně zákazníci měsíčně zpětně zhlédnou přes tři miliony pořadů. Jako novinku připravil T-Mobile spuštění dokumentárního kanálu BBC Earth, který bude nabízet exkluzivně na českém trhu s českou lokalizací. Kanál odstartuje 15. listopadu.

Nejbohatší Vánoce pod křídly Magenta 1

Po dobu vánoční kampaně připravil T-Mobile pro zákazníky unikátní možnost sloučit jednotlivé dotace (příspěvky) z jejich služeb, a získat tak atraktivní zařízení z vánoční nabídky s ještě větší slevou. Základní podmínkou je, aby všechny transakce byly pod službou Magenta 1. Složením dotací zákazníkovi vznikne tzv. Magenta účet, kde se dotace za všechny relevantní transakce pod Magenta 1 sečtou, a zákazník si tak může vybrat hardware, jehož cenu si zvýhodní o celkovou sumu z Magenta účtu. Cenu vybraného zařízení si lze uplatněním magnetového účtu snížit až na 1 Kč. „T-Mobile je integrovaným operátorem, který svým zákazníkům vychází vstříc a dokáže jim nabídnout řešení pro celou domácnost. Po dobu vánoční kampaně mohou zákazníci na Magenta účtu skládat příspěvky také z fixních služeb,“ vysvětluje Juraj Bóna. Celkovou částku na Magenta účtu je nutné vyčerpat v jednom okamžiku současně se založením objednávek.

Na seznamu zařízení pro Magenta účet zákazníci naleznou nejenom mobilní telefony, notebook, ale také novou verzi PlayStation 4 v balíčku s 3 hrami a předplatným PS+ na 3 měsíce. Hlavní nabídkou vánočního hardwaru je televize SONY s úhlopříčkou 125,7 cm (50"). Jde o Full HD televizor, model 50WF66, s vysokým dynamickým rozsahem a unikátní technologií obrazu X-Reality PRO. Telefony v listopadové nabídce budou od společnosti Samsung. V prosinci se mohou zákazníci těšit na obměnu vybraných zařízení, které operátor zveřejní později.

Vánoční sleva na vybrané mobily a příslušenství

Zákazníci, kteří se rozhodnou nevyužít nabídky vánočního Magenta účtu, si mohou pořídit vybrané telefony a hardware za zvýhodněné ceny. Během listopadu nabídne T-Mobile telefony Samsung Galaxy J3 za 1 Kč, Samsung Galaxy J5 za 499 Kč k tarifu Mobil M a další zařízení za zvýhodněné ceny. V prosinci se nabídka obmění. Zákazníci, kteří si z výše uvedené nabídky nevyberou, budou mít možnost zakoupit další zvýhodněná zařízení za dotované ceny, například notebook Acer Aspire 1 za 5 981 Kč. Zvýhodněné ceny platí pro rezidentní zákazníky při uzavření, nebo prodloužení smlouvy na 24 měsíců.

Vánoční nabídka hardwaru pro Magenta účet:
Samsung Galaxy A6 5 451 Kč
Samsung Galaxy A8 8 451 Kč
Samsung Galaxy S9 17 951 Kč
Samsung Galaxy S9+ 20 451 Kč
Samsung Galaxy Note9 21 951 Kč
Acer Aspire 1 5 981 Kč
PlayStation 4 Slim 500 + 3 Hry + PS+ na 3 měsíce 8 951 Kč
SONY Bravia 50WF66 11 951 Kč

Vánoce pro majitele Twist karet

Pro majitele předplacených Twist karet připravil operátor po dobu vánoční kampaně za každé první dobití kreditu v měsíci 20 % kreditu jako bonus. Bonus platí při dobití aspoň za 300 Kč v prodejnách T-Mobile. V aplikaci Můj T-Mobile je bonus za první dobití v měsíci ještě o něco větší. Při prvním dobití v měsíci se zákazníkovi načte 25 % bonusového kreditu navíc. Tato nabídka platí až do konce roku.

Zároveň si zákazníci mohou od listopadu pořídit novou limitovanou edici Twist karet se zvýhodněnou porcí 2 GB dat za 200 Kč. Na kartě je 2 GB dat na dobu prvních 30 dní zdarma, následně o 20 % výhodněji oproti běžné ceně. Kredit na služby bude v hodnotě 100 Kč. Limitovaná edice bude dostupná pouze v omezeném množství ve vybraných prodejních kanálech.

Vánoce v hotelu Růženka

V rámci vánoční kampaně zůstává T-Mobile věrný svému celoročnímu konceptu. S diváky se tak opět vrátí do horského hotýlku Růženka za Emmou (Veronika Kubařová), Richardem (Kryštof Hádek), SkiBobem (Jiří Langmajer) a dalšími. A kdo ví, kdo jim tentokrát přibude do chalupy. Kampaň poběží do konce roku v televizi, tisku, outdooru, na internetu a sociálních sítích a doplní ji komunikace na pobočkách. V televizi budou postupně nasazeny dva spoty o délce 30 vteřin, jejich delší verze budou k vidění v online prostředí. Kromě nich nasadí T-Mobile každý měsíc dva taktické spoty o 15 vteřinách. Pod kampaní je podepsána agentura Saatchi & Saatchi. Televizní spoty natočil v produkci společnosti Boogie Films režisér Tomáš Bařina. Za kamerou stál Tomáš Sysel.

Více informací o vánoční nabídce najdou zákazníci od 1. 11. 2018 na www.t-mobile.cz/vanoce.